Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

TomasS

Medlem
  • Innehållsantal

    23
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om TomasS

  • Placering
    Medlem

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. Är det någon som vet hur det fungerar med turist visum. Kan man var i Thailand 20 dagar och sedan byta land en vecka för att återigen få ett 30 dagars turist visum när man återkommer till Thailand?
  2. Stämmer det att dom flyger från KLIA:s lågpris terminal? Hur lång tid tar det att ta sig från internationell ankonst hallen till Airasias avgångshall, någon som vet?
  3. Vilken vikt på handbagaget får man ha på Airasia? Hittar bara vikter på incheckat bagage.
  4. Någon som vet något om detta hotel? Hittar inga recentioner
  5. kaw kwang är bra om man har barn, långgrund strand bra pool m.m. Men en bit att gå till centralare delar va stranden.
  6. TomasS

    Svininfluensa i Thailand

    Smittar på samma sätt som vanliga influensan, så om man bara tänker på hyggienen så borde det gå bra. Sen får vi inte bli hysteriska bara för att medierna skriver mycket om den. Läste att dödligheten var den samma som den vanliga influensan, så den äe intem farligare.
  7. TomasS

    Somkiet Buri Resort hotel

    Kanon trevligt hotell, stora bra rum om man har barn. Det ända som skulle kunna vara negativt är att poolen kan upplevas som liten, men det tycker inte jag.
  8. TomasS

    Svininfluensa i Thailand

    Stämmer, men det är ju de under 18 och de över pensionärsåldern som sägs vara mest utsatta. Så det verkar ju vettigt
  9. TomasS

    b1 villa & spa

    Tack för svaren, då bokar vi nog
  10. TomasS

    Svininfluensa i Thailand

    Samtidigt är det inte bra för de yngre att ta vaccinet, och att dom inte har gjort tester (bara på djur) ordentligt på om det blir biverkningar. Så om alla i Sverige ska få en vaccination så kanske de andra länmderna ser om det blir biverkningar. Känns skönt att veta att vi blir försöksdjur
  11. TomasS

    b1 villa & spa

    Glömde skriva att det ligger på Samui
  12. TomasS

    b1 villa & spa

    Någon som har bott där? Vi funderar på att bo där någon vecka verkar riktigt trevligt ställe. Så om gågon bott där eller varit utanför och tittat så skriv gärna vad nu tycker.
  13. TomasS

    kaw kwang beach resort

    Vi bodde där våren -08 och i en av de bungar vi hyrae var det mögel i taket i duchen. Så är allergin allvarlig så skulle jag tveka. Men det var bara i den bungen inte i de andra två vi hade. En annan sak är att när vi var där höll dom på med ett hotell bygge precis brevid. (lite uppåt från stranden) Annars var det jätte bra om man inte vill ha mycket liv och rörelse. Perfekt för småbarn då det var långgrunt men en bred strand. Fins en underbar liten restaurang uppe på berget brevid med en underbar utsikt(gå ut från hotellet och gå till vänster)
  14. TomasS

    DAGENS RESEKLIPP THAILAND !!!

    Betalade 20100kr för två vuxna 2 barn och 1 infant.(Med inrikes flyg) Utresa 15/10 borta 3 veckor. Bra pris tycker jag
  15. TomasS

    Suringate

    Vet inte hur det är i juni, men lägenheterna är jättefina. Vi bodde där 2008. Pooldelen med restaurang är väldigt fin. Vi var 2 vuxna+2barn som var där och det var gott om plats i lägenheterna. När vi var där hyrde dom ut lägengeterna på nedre plan, det gick direkt genom dom. Annonserna på blocket är det privatpersoner som köpt lägenheter som hyr ut. Det som är lite negativt är att det inte finns så mycket runt stället, utan man måste ta sig en bit för att hitta matställen osv. Men som boende var det riktigt bra.
×