Eja

Medlem
 • Innehållsantal

  1 293
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Eja

 • Placering
  Avancerad medlem
 • Födelsedag 1945-08-16

Profilinformation

 • Kön
  Female
 • Plats
  Sverige
 1. Vi hörde att det skulle byggas en ny mataffär mellan Bang Nian och Khao Lak till den här säsongen. Stämmer det? Vi bor 3 månader i Bang Nian och vill gärna ha tips på var det är bäst att handla livsmedel?
 2. 49 dagar kvar, längtar så!
 3. Finns det någon som vet om det går att ta ut pengar på någon bank i Khao Lak med visakort? Kan man ta ut större belopp än i en automat?
 4. Hoppas ni kan hjälpa mig. Jag kommer till Thailand 7 november. Efter några dagar i Bangkok ska vi vara ett par veckor i Thailand innan vi reser vidae i Asien. Frågan är var vart i Thailand vi ska åka? Var anses det bästa vädret vara i november. Vi vill gärna se lite olika platser. Hjälp!!!!!!
 5. Mitt barnbarn ska resa runt i Asien med början i Thailand och några veckor med sol och bad. Var är det bästa vädret normalt första halvan av november?
 6. Jag menade inte växla utan var det är bäst att ta ut med kort.
 7. Är Super Rich Bank det bästa stället att växla pengar på i Bangkok? Eller finns det något bättre ställe? Var anses det bäst att växla?
 8. Vi avslutar även i år vår resa i Bangkok. Har hört att det ska gå och åka i små kanaler. Någon som vet om det stämmer. Varifrån åker man?
 9. Vi planerar att åka buss från Bangkok till Trat den 5 mars. Vi vill åka den bästa och säraste bussen, vad ska vi välja då? Vi bor på Asia Hotel och tar gärna Skytrain till bussen. Går det bussar både från Mor Chit och Eclamai? Vilket ska vi välja?
 10. Vi ska bo på Golden Bay Cottage Resort på Koh Lanta. Vi ska också bo på Norens Resort på Koh Cang, La-Na-Lay Resort, Sea View Bungalow på Koh Kood och på Ao White Sand Beach Resort på Koh Mak. Är det någon som bott eller känner till resorten? Är standart och läge ok ???
 11. Hmmm, varför västkusten Västkusten är speciellt tycker vi. Vi börjar ofta i Khao Lak och fortsätter söderut till Koh Lipe med mellanlandning på Koh Lanta. Sedan flyger vi till Bangkok och vidare till Kih Chang, Koh Kood och Koh Mak. Ändå gillar vi västra kusten bäst. Låter fantastiskt! Denna resa blir till Koh Chang, och så tar vi västkusten nästa sväng Skönt när man bestämt sig! Önskar er en helt underbar resa!
 12. Håller helt med, Thailand är fantastiskt. Det är lätt att leva och lätt att ta sig mellan olika platser. Inte trodde väl vi att vi skulle vara där 3 månader varje vinter. Man blir fast. Mot oss som är lite äldre så är thailändarna otroligt artiga och hjälpsamma.
 13. Hmmm, varför västkusten Västkusten är speciellt tycker vi. Vi börjar ofta i Khao Lak och fortsätter söderut till Koh Lipe med mellanlandning på Koh Lanta. Sedan flyger vi till Bangkok och vidare till Kih Chang, Koh Kood och Koh Mak. Ändå gillar vi västra kusten bäst.
 14. Efter att ha besökt både Koh Chang och Khao Lak så håller jag absolut inte med Koh Chang älskade hela familjen medans Khao Lak var tråkigt. Det blir inte tråkigt på Koh Chang då? Koh Chang är också ok. Att Khao Lak skulle vara tråkigt håller jag absolut inte med om. Allt är vad man gör det till. Ao Nang skulle jag absolut inte åka till.
 15. Jag föreslår att ni första gången i Thailand åker västkusten. Jag skulle åka till Khao Lak eller Koh Lanta. Kanonplatser med barn (och utan barn).