pipmicke

Medlem
 • Innehållsantal

  210
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om pipmicke

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Male
 • Plats
  Sörmland
 1. Ogillar storstäder typ London men metropolen Bangkok är ett måste!
 2. Ca två meters djup efter 30-40 m ut! Stranden är så stor vilket gör skillnaden mindre påfallande. Underbar sand!
 3. Glömde skriva att kommer du på "fel" tid kan du få vänta läääänge på att färjan skall bli full! Tid är också pengar.
 4. Med tanke på hur många speedboats det låg i hamn måste det vara mördande konkurrens. Vet att jag ångrade färjan pga att priset inte var spec högt för speedboaten. Törs inte skriva hur mycket då jag inte minns exakt.
 5. Nja, det är väldigt mycket Thailändare där och de sitter mest under solskydden på dagarna. Vi provade andra stränder och det var väldigt lite folk på de flesta stränder. Nu var vi där i Mars så andra delar på året kan jag inte svara för. Men sanden på Hat Sai Kaew stranden var nästan som på similan island, potatismjöl....................längtar tillbaks!
 6. Kom hem förra veckan efter 12 dagar på Samet. Helt underbart och åker gärna dit igen! Att det skulle bli långtråkigt som många vill påpeka fattar jag inte, men behoven är väl olika antar jag. Vi hann inte ens kolla hela ön vilket säger en del då den inte är så stor. Måste att ha med är myggmedel då de är envisa rackare på kvällarna. Sanden på Hat Sai Kaew stranden är vit och sval även i solen. Mängder med restauranger på stranden kvällstid och god mat. Tråkigt bara med nedskräpningen i havet på färjesträckan mellan ön och fastlandet. Shopping finns det man behöver där, skall man shoppa ordentligt åker man till Bangkok vilket vi avslutade resan med.
 7. Min man håller på och läser den just nu. Han håller på och skrattar sig fördärvad med jämna mellanrum, verkar vara en en helt sanslös story! Ska bli kul att läsa den så småningom. Den har gått mig förbi men den får det bli i Mars!
 8. Tjurar vet jag inte men läste det i en artikel från Australien att de inte gillade starka färger. Var en expert från deras marinbiologiska institut. Framöver får vi väl se vad som stämmer.
 9. Skit, jag som köpt röda badkläder till hela familjen!
 10. Blir två veckor 1ggr/år pga barnens skolgång. Blir en vecka till fjälls också!
 11. Blir 4:e gången i Mars! Varit i ordning... Phuket-Bangkok 1989 Ao Nang 2008 Kaho Lak 2009 Koh Samet-Bangkok 2011 Blev en avstickare till Caribien 2010 vilket inte kommer att ske igen..........
 12. Phuket!
 13. På med ett par röda tanga så klarar du dig! De gillar inte rött sägs det.
 14. Tydligen är det endast havssköldpaddan som äter de här maneterna och pga nedskräpningen i haven så är det inte många kvar nu. Sköldpaddan äter plastpåsar i tron att det är en manet och kvävs sedan! Och utan fienden ökar de och sprider sig.
 15. Som sagt, det hade jag kunnat kollat upp på forumet innan, men men. Har bokat flyg + boende med Fritidsresor på Samet och Bangkok till kanonpris så tänkte ha Samet som "bas" och fara ut på lite trippar. Nu ser det ut att bli nån tur till Chang och kanske nån till fastlandet. Fick svaren jag sökte tackar tackar.