AnkiK

Medlem
 • Innehållsantal

  62
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om AnkiK

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Vi bodde på Maleé Garden, så de va därifrån vi cyklade. Boendet var underbart fint och den lilla byn va personlig och mysig...en av de trevligaste boende och upplevelse under vår 3 månaders vistelse där i vintras..
 2. Hej, vi tycker Nai Harn stranden och byarna runt var underbart trevliga, vi cyklade mestadels...Strandrestaurangen på "stenhyllan" är absolut värt ett besök..underbart god mat.och trevlig personal!
 3. Spännande.. och vi "flyttar" upp till Kamala den 19:e..är de inte Tjurhajar som man ska va rädd för så är det maneter..förut var mitt största bekymmer myggbetten som blev röda variga och allmänt hemska..men vadå myggbett! Vi trivs och har det bra i regniga(just nu) Thailand... Tror att dessa djur.. både maneter och hajar var nog här före oss... men vi har sånt nyhetsflöde nu.. vi är så informerade om allt.. på både gott och ont.. :-\
 4. Nej nej.. sånt här vill vi inte bara höra.. ska åka X2000 till Arlanda med c:a 3,5 tim marginal.. men de här får ju resfebern att stiga till +40.. jissess...
 5. Då kanske vi träffs där i dec. Vi käkar nog lunch där den 9/12 när vi landat. We´ll be there Vi kommer att vara vitast Det är jättebra.. då har vi nåt kännetecken på er
 6. Tack Laila! Vi kommer att bo på Maleégarden i 3 veckor, men efter det så blir det nog aktuellet med Koh Lanta....spar adressen till framtida behov..åker ner på tisdag..
 7. Kul att se.. för visst är det hon.. är iaf ganska hundra på de.. måste vi åka dit å käka, vi åker på tisdag och åter till Sverige i januari.. så tid har vi på oss då..
 8. Vi var på Lanta 2002 i fem dagar bara, men det va något som vi fastnade för på ön.. bodde på två ställen, ett i mitten av ön.. sen bodde vi på stranden närmast Saladan( heter de så?), vi trivdes jättebra där.. bodde i bungalows som inte va den häftigaste, men familjen va såå mysig som drev den.. vet inte om de finns kvar nu.. men vi åker kanske dit nu när vi ska tillbringa nästan 3 månader i landet.. om vi hittar nåt trevligt ställe att bo på.. men de kanske du kan hjälpa oss med Laila?
 9. Skulle kunna vara hon, hade två barn som studerade så hon jobbade 16-18 timmar/dygn för att betala skolavgiften...vi måste åka dit nu när vi kommer och se om det är hon... Hon gjorde en tårta åt min man när vi va där och kom till stranden med den...det var även ljus i den.
 10. Är det lilla Mem som masserade på stranden 2000 tro? 2002 jobbade hon lite längre bort på en krog på stranden... när vi va där år 2000 hade en liten butik i Kamala.. då va Kamala litet!!
 11. Vi kommer till Phuket den 29:e oktober, flyger upp till Bangkok den 11 dec, så vi är alltså i Phuket 11 dagar i dec. Från Bangkok blir det Chang Mai så småningom, hemresa till Sverige blir 25 januari..
 12. Det som är bra med Thailand är man hela tiden hittar vackrare ställen..vi har varit där 3 ggr och upptäckt vackra platser varje gång.. snart är vi där igen... om 25 dagar
 13. Känns underbart att se på korten.. och att vi har "bara" 24 dagar till take off till Bangkok-Phuket...å veta att vi har 3 månader att spendera där..