Mr. Ironman

Medlem
 • Innehållsantal

  2 762
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Mr. Ironman

 • Placering
  Avancerad medlem

Kontakt

 • Hemsida
  http://www.loudinc.se

Profilinformation

 • Kön
  Male
 1. Var några år sedan, men Cousin Resort tyckte jag var riktigt privärt och bra ställe! http://www.cousinresort.com/index.html
 2. Thailändarna har bara skakat på huvet och sagt "too many people" i flera år! Varit där på en dagstur, Maya Bay klev vi inte ens ur båten. Såg för sorgligt ut! Inne i byn var det mest bakfulla ungdomar som drällde omkring!
 3. Tackar för reseberättelsen! Alltid uppskattat. Och med länkar i vanlig ordning när det gäller dig!
 4. Det är Yai! Longtail Beach Resort.
 5. Ja det är också rätt! Då är ju frågan om Noi eller Yai?
 6. Ön är rätt! Men vilken beach?
 7. Var var jag när jag tog den här bilden?
 8. Tycker också att Koh Jum är ett perfekt alternativ! Ligger ju halvvägs ut till Lanta om man tar färjan från Krabi! Börja med ett avhopp på Jum 3-5 dagar, fortsätt till Lanta och Laguna, antar jag sen tar ni några nätter i slutet i Ao Nang! Och jag håller med, Somkiet är kanonbra! Season Bungalow! Där ska ni bo!
 9. Tycker också att Koh Jum är ett perfekt alternativ! Ligger ju halvvägs ut till Lanta om man tar färjan från Krabi! Börja med ett avhopp på Jum 3-5 dagar, fortsätt till Lanta och Laguna, antar jag sen tar ni några nätter i slutet i Ao Nang! Och jag håller med, Somkiet är kanonbra!
 10. Rawai Phuket?
 11. En trip till Similan med Poseidon om ni kan tänka er att bo på en båt 2 nätter! Fantastiskt bra!!! Snorkling hela dagarna, eller bara slappa om man vill!
 12. Du har ju vänt på siffrorna? Du KÖPER 5000 NOK för 22.862THB får jag det där till!
 13. Som M_Olsson säger Samet eller Samui med omnejd! Samet är ju smidigt från bkk. Samui är inte min favorit så jag hade åkt till Phangan!!! Har varit till Phangan de senaste 3 somrarna allt mellan maj-aug. Haft kanonväder! Norra, nordvästra. TNP-Haad Salad.
 14. Bulone Resort är ju känt för att vara besökt att Skandinaver och företrädesvis Svenskar, ofta barnfamiljer. De har ju tom hemsidan på Svenska! Så det är nog bättre att räkna med att höra Svenska! Men låt inte det avskräcka dig!
 15. Phangan är ju min favorit också av de ställen som nämns. Nu skulle ju frågeställaren åka i december, då är det ju minst sagt osäkert väder i den regionen.