Vaktis

Medlem
 • Innehållsantal

  2 856
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Vaktis

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Vi bokar oftast 1 natt via Agoda för att känna av platsen, sedan har man ett bra förhandlingsläge om man trivs på stället. Om vi inte är nöjda så går jag runt å kollar in andra ställen innan det är dax att checka ut, har hittat många bra och prisvärda boenden på det viset.
 2. http://www.phuketgazette.net/phuket-news/Deadly-manofwar-spotted-off-Phuket-beaches/64220
 3. Vi betalade 940 kr för 2 nätter. Sviten vi fick kostade 3500 bath för 1 natt.
 4. Måste bara berätta en liten grej. Vi så som många gånger tidigare avlutade vår resa på VT six i Pattaya, men denna gång blev det lite tokigt. Vi checkade in på våning 15 med utsikt mot Walking street å allt kändes bra, men halv ett på natten så väcktes vi av AC/DC Rock or Bust på så hög volym att vi nästan ramlade ur sängen. Eftersom musiken ej tystnade så gick jag efter en stund ner och pratade med vakten som genast tog tag i problemet. När jag klev ur hissen på vår våning så stod vakten och pratade med en man som såg ut som Tom Cruise i filmen 4 juli, han visade sig vara tysk. När han såg mig kom han farande mot mig och frågade om det var jag som inte tyckte om musik och hade kallat på vakten.-Ja svarade jag och då skrek han att här i Pattaya när det är song kran så spelar man hög musik 24/7 och sedan bad han mig att åka hem till Sverige om jag inte kunde fatta det. Efter det så slog han med full kraft på vår dörr med gämna mellanrum i 1timme innan det blev lugnt. Min fru och även jag var ganska skärrad av händelsen. Dagen efter så gick vi ner å pratade med vår värd om att byta rum å hon blev ju förfärad och sa absolut att det skulle ordnas. Som plåster på såren så fick vi värsta sviten på våning 21 :D Så nu vill vi inte åka hem Tysken gjorde vårt avslut till det bästa trots allt
 5. Vi åkte direkt till Koh Kood från fastlandet, 1,5 timme personfärja 350 bath. Från Koh Kood hämtades vi på resortens pir med speedboat 900 bath, och det tog drygt 1 timme till Kai Bae Beach.
 6. Koh Kood resort tycker jag kändes mer opersonlig och dyrare. På Dusita fick man snabbt en bra kontakt med personalen och det vart mer familjärt. Nu när vi var där var det nog väldigt lite turister, men det var en bra start på semestern
 7. Japp, nu har vi varit där. Vi började via Agoda med 1 natt på Ana Leya bunge med havsutsikt. Men det var inget som stämde där, ingen havsutsikt dåligt städat otrevlig personal och svårtillgängliga bungar. Vi bytte då boende till Dusita som va samma prisklass men mycket finare och mycket bättre, stannade där 4 nätter helnöjd.
 8. Sjuka apor :'( http://www.phuketgazette.net/phuket-news/Krabi-officials-find-Chikungunya-virus-monkey-public/63363
 9. I slutet på mars landar vi på Koh Kood. Vilken strand skall man bo på, vilken räknas som huvudstranden? Boenden verkar överlag ganska dyra på Koh Kood om man kollar på Agoda, finns där många boenden som ej ligger ute på Agoda?
 10. Långt mellan stranden och centrum, å lång strand vilket gör att det blir väldigt utspritt. Å muslimby.
 11. Kamala alla dagar i veckan före Bangtao. Man kan från Kamala göra utflykter till andra stränder i närheten och nära till shopping å nöjen i Patong. Kamala är även en mysigare by med nära till allt.
 12. Vi va på WSB nu i april och jag kan rekommendera Bamboo resort, litet mysigt hotell mitt på stranden.
 13. Vi har tittat på Alina, La Bella & White sand beach resort men törs inte boka något i förväg då vi inte vet exakt när vi anländer Koh Chang. KC verkar lite för dyrt enl. Agoda iaf. Vi sparar väl till lite finare boende mot slutet av resan, man vill ju inte lägga ribban för högt
 14. Vi provar den trippen nu i april, men det blir nog minibuss direkt till Koh Chang och Pattis på vägen tillbaka.
 15. Walking street, Koh Larn, 10 bath taxi, morgonpromenad upp på stan. barlivet på natten.