ZImti

Medlem
 • Innehållsantal

  17
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om ZImti

 • Placering
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Female
 1. Hej alla, Om ni kan ta ett stop på Tesco Lotus i Krabi innan ni åker ut till Lanta. Här i Phuket fanns det hjälmar på Tesco för ca 50-60 sek. Inte vår kvalité på hjälmar men samma som alla andra gasar omkring med här. Vi åker också över till Lanta den 15 november och jag funderar själv på att stanna till och fånga två till barnen för säkerhets skull. Ser många barn här i Phuket på moppar med hjälm. Åsa
 2. Bokade just in 7 nätter på "Best Western Ban Ao Nang" i November. Bokade via deras egna hemsida då det kostade lika mycket som via Agoda.com. Fördelen är att det är avbokningsbart fram till dagen innan och jag behöver inte ligga ute med pengarna redan nu. Nu är alla 7 1/2 veckorna uppbokade och vi ser fram emot avresan om 7 dagar.
 3. Hepp - när tänkte du åka dit. Kompisar som kom hem idag från tre veckor i Thailnad. Tydligen så finns det ingen el på Kho Kho Khao just nu då nån grävt av nån kabel. Det skulle ta 4 veckor till innan de var i gång..
 4. Tack Hasse och Maleé - misstänkte att det var så! Kanske kan hoppas på att det inte går så fort. Det är ju alltid en våg mellan bra och dåligt med turismen.
 5. En fundering - varför talar, läser jag och ser jag bara resor till västra sodan på Phuket ? Är det inge bra stränder på andra sidan? Om tre veckor så bär det av ;-)