Karoliina

Medlem
 • Innehållsantal

  586
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av Karoliina

 1. Vi letar efter hotell i Bangkok för oss hela familjen, 2 vuxna och 2 småbarn (2 & 5). ge oss förslag.
 2. https://www.facebook.com/olandse/photos/a.165221996824842/2339228739424146/?type=3&theater in på facebook och gilla fotot med kossan och barnet. Ebba är fyra år och hoppas på vinst! Bara fram till 24:00 som gäller.
 3. Tack för svar. Vi vill ha sköna sängar, gärna två dubbelsängar, bra frukost och nära till shopping. Har tidigare bott på sukhumvit S31 och varit väldigt nöjda. Vi har en bokning på Arte Hotel just nu. Vi betalar max 4000kr för två nätter.
 4. Hej! Nu börjar vi planera vår resa 4-5 veckor i jan eller februari. Vi kommer vara 2 vuxna och två barn. Vad är ett bra pris för oss fyra? Hittar inte så billiga resor.
 5. Jag hade hoppat samui, möjligtvis någon natt där för att kunna äta på fantastiska Ninja men det är no en smaksak vad man gillar. Vi gillade inte samui och åkte runt hela ön. Tyckte det var för mycket folk, men då bodde vi på chaweng. Men beror nog på vilken sidan man väljer. Men jag är förälskad i Koh Phangan och har varit där 2 ggr nu. Åker tillbaka med vår dotter i februari och kommer spendera 19 dagar på Haad Salad.
 6. Hej! När vi har varit kontakt med hotellet vi eventuellt ska bo på (salad beach resort) vill dom ta betalt 200 bath per/natt och vi ska bo där 20 nätter. Kan man köpa resesäng billigare på plats? Vår dotter gillar inte att sova mellan oss heller. Annars hade ju det varit ett alternativ. Vet inte om det finns i varuhusen på koh samui? Alrig kikat efter det. /Lina
 7. Har oxå en sån👠Vi har också en sådan fast annan modell men same same men ja såklart ha vi bara en väska så kan vi ju den som bagage. Sant! Jaja vi får fundera vidare!
 8. Ja hade vi haft jobbat båda så hade det inte varit något. Men ja nu snålar vi på 800 kr. Om vi kan
 9. Får ju vara en smidig resesäng nej jag vet inte, tycker mest att det är konstigt att dom tar betalt för en liten säng? Får försöka deala till mig
 10. Nej iof. Men måste man betala extra för det på planet? Reser med Finnair. Kan ju kolla upp det!
 11. jag gillade verkligen haad salad. lungt och skönt. jag tycker stranden va riktigt nice. god mat och härligt boende på salad beach resort. salad hut har mysigt restaurang och biljardbort. perfekt
 12. vi åker till thailand under februari månad. blir borta fyra veckor. har tidigare besökt, koh pangan, koh samui, koh phi phi, patong, ao nang, Bangkok... men nu har vi ju lite längre tid på oss och undrar vilket ställe ni skulle rekommendera att vi inte missar?
 13. nu har vi nog funderat klart för i kväll... så myckt platser vi vill besöka vi tänker lite så här nu: bkk-langkawi-koh lipe koh lipe till antingen koh mook eller någon av de närliggande öarna... koh mook till koh phi phi och sedan till ao nang för att hälsa på systerdotter. efter det tänker vi koh samet, koh chang, koh phangan eller koh tao... inget bestämt där...
 14. Ja vi gifte oss i somras:) tack så mycket! Och vilket minne du har;)
 15. Å va mycket bra förslag. Vi ska sätta oss och kolla läsa om allt ikväll. Vi ska i början av resan hälsa på min systerdotter som är i ao nang, men vara för en dag eller så. Sen tänkte vi ta oss till koh lipe via lanta eller direkt om det går. Men sen vet vi som sagt inte;) jag älskar ju koh phangan å ska bli underbart med bröllopsresa:) Kom gärna med mer förslag:)
 16. jag behöver lite hjälp. vi är 6 personer som åker till bangkok den 7 mars 2011. vi vet inte riktigt vad vi ska välja? vi väljer mellan att åka till koh samui/koh phangang och koh lanta/?. har ju varit i ao nang och trivdes bra... men vill ju samtidigt se lite nytt. men för två av resenärerna är det första gången i thailand och det ska ju passa dom också. vad tycker ni?
 17. skulle man hinna det på två veckor? kanske blir mycket förflyttande? eller kanske skulle funka?
 18. nej är ju så sant! är kanske jag som är velig helt enkelt
 19. har inte varit på koh chang, men ao nang med öar runtomkring. jag trivdes bra i ao nang och åkte då och då till railey beach. hade nog kunnat tänka mig att bo där. lite beroende på vad man är ute efter? standen vid ao nang är inte jätte rolig... men funkar ju för slapp på stället också... men óm det var första gången hade jag valt ao nang.
 20. FULA?? EEEHHHHHHHYYYY!! tycker dom är goa! man knyter dom kring sig... ser jättestora ut när man kollar på dom.. men lite haremstuk är det när man knytit klart.. Jag hittade mycket snyggare harembyxor på PhiPhi;) Nej jag gillar icke fiskarbyxor och står fast vid att de är fula haha Men svala och sköna.
 21. kläder är mitt största bekymmer vad man ska ha med sig.. men vad menar du med fiskarbralls? är det typ som harems brallor? Fiskarbrallor är mycket fulare en harems Men svala är det ju hehe
 22. Vi var i ao nang för bara några dagar sena och då som sagt på Poda en hel del och vi tycker inte att det var knökat, man kunde hitta platser där man i princip låg ensam. Andra veckan vi var där ökade det på lite, med tanke på sporlov osv. Men det går upp och ner säkerligen, vi kanske bara hade tur
 23. Jag gillade chiken för att snorklingen var ganska bra där och det var lite coolt att kunna gå över till Tup, ganska mysigt. För övrigt gillar jag Poda mycket bättre... det har nog redan framgått.
 24. Vi var i Ao Nang 10 dagar ungefär och vi lade minst en dag på varje ö, vi var på Poda, Chicken, Tup. Vi var även på Bamboo men vi åkte till den ön från Phi Phi. Vi besökte Poda tre gånger tror jag och på em åkte vi till Railey och Phra Nang.
 25. Vi är kom nyss hem från Ao Nang och vi hade en snorkeltur där vi åkte ut med longtail till ön koh sai (tror det stavas så) helt klart den bästa snorklingen. Sen åkte vi vidare med longtail till en ö till höger om sai, för att sen snorkla på baksidan av chicken. Vi delade med två andra par och fick betala 500 bath var. Då fick vi stanna så länge vi ville och det var en helt fantastisk dag. Vi åt en del på Eden och fiskrestaurangerna, mumma.