Karoliina

Medlem
 • Innehållsantal

  586
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Karoliina

 • Placering
  Avancerad medlem
 • Födelsedag 1984-01-02

Profilinformation

 • Kön
  Female
 • Plats
  Göteborg
 1. https://www.facebook.com/olandse/photos/a.165221996824842/2339228739424146/?type=3&theater in på facebook och gilla fotot med kossan och barnet. Ebba är fyra år och hoppas på vinst! Bara fram till 24:00 som gäller.
 2. Tack för svar. Vi vill ha sköna sängar, gärna två dubbelsängar, bra frukost och nära till shopping. Har tidigare bott på sukhumvit S31 och varit väldigt nöjda. Vi har en bokning på Arte Hotel just nu. Vi betalar max 4000kr för två nätter.
 3. Vi letar efter hotell i Bangkok för oss hela familjen, 2 vuxna och 2 småbarn (2 & 5). ge oss förslag.
 4. Hej! Nu börjar vi planera vår resa 4-5 veckor i jan eller februari. Vi kommer vara 2 vuxna och två barn. Vad är ett bra pris för oss fyra? Hittar inte så billiga resor.
 5. Jag hade hoppat samui, möjligtvis någon natt där för att kunna äta på fantastiska Ninja men det är no en smaksak vad man gillar. Vi gillade inte samui och åkte runt hela ön. Tyckte det var för mycket folk, men då bodde vi på chaweng. Men beror nog på vilken sidan man väljer. Men jag är förälskad i Koh Phangan och har varit där 2 ggr nu. Åker tillbaka med vår dotter i februari och kommer spendera 19 dagar på Haad Salad.
 6. Har oxå en sån👠Vi har också en sådan fast annan modell men same same men ja såklart ha vi bara en väska så kan vi ju den som bagage. Sant! Jaja vi får fundera vidare!
 7. Ja hade vi haft jobbat båda så hade det inte varit något. Men ja nu snålar vi på 800 kr. Om vi kan
 8. Får ju vara en smidig resesäng nej jag vet inte, tycker mest att det är konstigt att dom tar betalt för en liten säng? Får försöka deala till mig
 9. Nej iof. Men måste man betala extra för det på planet? Reser med Finnair. Kan ju kolla upp det!
 10. Hej! När vi har varit kontakt med hotellet vi eventuellt ska bo på (salad beach resort) vill dom ta betalt 200 bath per/natt och vi ska bo där 20 nätter. Kan man köpa resesäng billigare på plats? Vår dotter gillar inte att sova mellan oss heller. Annars hade ju det varit ett alternativ. Vet inte om det finns i varuhusen på koh samui? Alrig kikat efter det. /Lina
 11. jag gillade verkligen haad salad. lungt och skönt. jag tycker stranden va riktigt nice. god mat och härligt boende på salad beach resort. salad hut har mysigt restaurang och biljardbort. perfekt
 12. nu har vi nog funderat klart för i kväll... så myckt platser vi vill besöka vi tänker lite så här nu: bkk-langkawi-koh lipe koh lipe till antingen koh mook eller någon av de närliggande öarna... koh mook till koh phi phi och sedan till ao nang för att hälsa på systerdotter. efter det tänker vi koh samet, koh chang, koh phangan eller koh tao... inget bestämt där...
 13. Ja vi gifte oss i somras:) tack så mycket! Och vilket minne du har;)
 14. Å va mycket bra förslag. Vi ska sätta oss och kolla läsa om allt ikväll. Vi ska i början av resan hälsa på min systerdotter som är i ao nang, men vara för en dag eller så. Sen tänkte vi ta oss till koh lipe via lanta eller direkt om det går. Men sen vet vi som sagt inte;) jag älskar ju koh phangan å ska bli underbart med bröllopsresa:) Kom gärna med mer förslag:)
 15. vi åker till thailand under februari månad. blir borta fyra veckor. har tidigare besökt, koh pangan, koh samui, koh phi phi, patong, ao nang, Bangkok... men nu har vi ju lite längre tid på oss och undrar vilket ställe ni skulle rekommendera att vi inte missar?