cicci

Medlem
 • Innehållsantal

  328
 • Gick med

 • Besökte senast

Om cicci

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Female
 • Plats
  Lomma
 1. Tänkte åka över till Malaysia endast ett par dagar. Vill endast åka med handbagage. Går det mot betalning lämna in sin väska någonstans på flygplatsen?
 2. Vi har varit på Samet både under julen och sommartid ( Juli ) . Det är väldig skillnad på stränderna. Det är väldigt långgrunt på sommaren men på vintern är det något djupare direkt. Stränderna är väldigt fina och breda på sommaren men på vintern väldigt smal, knappt någon strand alls förutom på kvällen när vattnet är längre ut. Vi bor alltid på sai kaew beach . Ett boende där som vi gillar är Lima Bella , ligger en bit från stranden men hotellet har pool vilket vi gillar.
 3. Brukar köpa 1-dagsbiljett för BTS. För några månader sen kostade den 120 baht. Köper man 1 dagsbiljett i automaten eller i de bemannade kassorna ?
 4. Vi bodde i en bunge med 2 barn, ett barn delade vår säng och ett barn sov i extrasäng. Detta då på Banpu. Gällande Alina så är det så att hotelldelen som är den nyare ligger inte på strandsidan men det är bara att gå över vägen så är man nere vid havet. Det kvittar nog vilket man tar. Jag tror att ni blir nöjda med resort eller hotelldelen. Det ända negativa med Alina är frukosten som är riktig kass men det är ju inte så dyrt om man vill inta den någon annanstans .
 5. Koh Chang har vi själva bokat Alina grande under perioden 16- 25 dec Vi har även bott på Banpu resort som ligger precis mitt emot Elina det är också ett mycket bra boende. Cookies resort är också ett annat trevligt boende på Chang
 6. Låter porrigt tycker jag! Skämt åsido detta viill jag veta mer om?
 7. Vi hade precis samma. Vi 4 vuxna kunde seata oss men inte barnen så jag mailade. Dom seatade oss efter våra önskemål och samtidigt bad jag om " barnmat" till barnen och det fixade dom utan problem. Dom var väldigt tillmötesgående.
 8. Jo det är sant men vi har varit på Chang innan så vi vet ungefär. Dessutom är vår budget ganska begränsad och att vi åker med en annan familj. Måste man förboka det hotellet tror du?
 9. Ingen som har lite tips till mig?
 10. Jag behöver hjälp med min resrutt i dec- jan. Vi har vissa saker som är förutbestämda som att vi ska ha 9 dagar på koh Chang och därifrån åker vi den 25 dec. Därefter är det öppet fram till vi ska till Vietnam som vi hade tänkt att var i 12 till 14 dagar innan vi tar 2 dagar i Bangkok den 12 januari för att åka hem den 14 januari. Eftersom Koh Samet börjar bli fullt med boendet i vår prisklass så känns kanske inte det så aktuellt. Men samtidigt ska vi fira nyår i Thailand så får det vara lite hålligång. Till saken hör att vi är 2 familjer med 4 mindre barn. Hjälp mig snälla
 11. Alina Grande på wsb
 12. Vi bodde ju ut mot barerna i somras och då var det helt stiltje så det är nog väldigt säsongsbetonat.
 13. Om jag tänker rätt så skulle det kunna bli så eftersom en sidan av hotellet vetter mot barerna
 14. Nej det är inte alls långt men ni måste ta bil dit
 15. Du kommer älska Chang . Det är numera våran favorit. Ta en taxi till the hungry elephant den bästa restaurangen. Grymt bra kött där till billig penning. Trevlig resa