Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

anka68

Medlem
  • Innehållsantal

    655
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om anka68

  • Placering
    Avancerad medlem

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. Det fina vädret vi haft i dag ( på västkusten). Åkte ut till havet och möttes av knallblå himmel,helt vindstilla och inte en krusning på havet. Fullt med folk som satt där med matsäck och njöt för fullt. Kändes nästan skönare än när vi låg där i somras.
  2. anka68

    Vart är ni på väg?

    Till våren blir det Mexiko istället för Thailand
  3. anka68

    Vad gör ni annars?

    Semestrar i Thailand 3 v varje år och klämmer in lite Grekland eller annat runt medelhavet på sommaren. Annars jobbar jag på kontor och ser till att ekonomin rullar som den ska och så serverar jag öl till glada besökare på Ullevi för nöjes skull
  4. anka68

    Valutan/Kurser

    Hej, Hur länge var ni i thailand,antal personer,dyra vanor/enklare vanor...? Hur var er budget, flyg,boende,mat,shopping? Vi åker i mitten på december och ska vara i 23dgr 4 personer (phuket-katabeach) vi äter och dricker hellre på enklare thairestauranger än västerlänska.lite shopping blir det väl,men i övrigt bara vara och ta det lungt. Jag och maken kom nyss hem från 18 dagar på koh Samui och Koh Phangan och gjorde av med 22000 bath i fickpengar. Shoppade inget särskilt mer än lite krimskrams och i år gjorde vi inga särskilda utflykter mer än båt tur retur koh phangan. Vi åt och njöt av lugnet och unnade oss det vi ville. Bodde ni i ett sandslott på stranden och fiskade ni er mat och spädde på med lite gratis sjögräs? 555+ 1222 thb per dag på 2 personer låter ju inte så jättekul... Vi hade jäkligt kul..... Vi saknade ingenting alls. Vi ar gjort utflykter under alla andra år och shoppingen är inget som passar oss faktiskt. Vi åt och drack och unnade oss det vi ville och det resan egentligen gick ut på var att vila ut oss efter sjukdomar och dödsfall under vintern så för oss var det inget som sa att ju mer pengar du spenderar destå roligare har du. Vad betalade ni för erat boende? 500 baht natten? Aha.. BAra mat ja då e de ju en helt annan sak.. Hade ni frukost betald på hotellet? Boende med brukostbuffe var redan betalt. Boende kostade 9 000 kr ca Jag vet inte riktigt hur du tänker men när jag menar fickpengar så inkluderar jag inte in boendet i det
  5. anka68

    Valutan/Kurser

    Hej, Hur länge var ni i thailand,antal personer,dyra vanor/enklare vanor...? Hur var er budget, flyg,boende,mat,shopping? Vi åker i mitten på december och ska vara i 23dgr 4 personer (phuket-katabeach) vi äter och dricker hellre på enklare thairestauranger än västerlänska.lite shopping blir det väl,men i övrigt bara vara och ta det lungt. Jag och maken kom nyss hem från 18 dagar på koh Samui och Koh Phangan och gjorde av med 22000 bath i fickpengar. Shoppade inget särskilt mer än lite krimskrams och i år gjorde vi inga särskilda utflykter mer än båt tur retur koh phangan. Vi åt och njöt av lugnet och unnade oss det vi ville. Bodde ni i ett sandslott på stranden och fiskade ni er mat och spädde på med lite gratis sjögräs? 555+ 1222 thb per dag på 2 personer låter ju inte så jättekul... Vi hade jäkligt kul..... Vi saknade ingenting alls. Vi ar gjort utflykter under alla andra år och shoppingen är inget som passar oss faktiskt. Vi åt och drack och unnade oss det vi ville och det resan egentligen gick ut på var att vila ut oss efter sjukdomar och dödsfall under vintern så för oss var det inget som sa att ju mer pengar du spenderar destå roligare har du.
  6. anka68

    Valutan/Kurser

    Hej, Hur länge var ni i thailand,antal personer,dyra vanor/enklare vanor...? Hur var er budget, flyg,boende,mat,shopping? Vi åker i mitten på december och ska vara i 23dgr 4 personer (phuket-katabeach) vi äter och dricker hellre på enklare thairestauranger än västerlänska.lite shopping blir det väl,men i övrigt bara vara och ta det lungt. Jag och maken kom nyss hem från 18 dagar på koh Samui och Koh Phangan och gjorde av med 22000 bath i fickpengar. Shoppade inget särskilt mer än lite krimskrams och i år gjorde vi inga särskilda utflykter mer än båt tur retur koh phangan. Vi åt och njöt av lugnet och unnade oss det vi ville.
  7. Det är inte aktuellt med operation enl läkaren pga att näthinnan var helt oskadd. Han sa att jag gott o väl kunde åka iväg. Det är bara jag som vill ha en plan B. Jag skulle självklart inte åka iväg om läkaren sagt annat. Ska även ringa till en annan läkare imorgon och se om jag kan få ett andra utlåtande
  8. Har igår fått besked att jag fått glaskroppsavlossning i mitt enda fungerande öga och känner väl sådär ang att åka till Koh Samui nu på tisdag med detta hängande över mig. Läkaren sa till mig att vid ev vissa andra symptom så måste jag snabbt till ögonläkare och då till min fråga. Finns det nån bra ögonklinik på ön som nån kan rekommendera? Bangkok hospital koh samui kanske? Alltid bra att ha i bakfickan ifall nåt skulle hända.
  9. Inte en aning om vad det är men hoppas de kan få ordning på det snabbt, lider med folk som blir dåliga innan avresa Det finns inget att göra tyvärr då det inte går att bota.
  10. Att jag fått problem med mitt enda seende öga (glaskroppsavlossning) 4 dagar innan vi åker till Thailand. Har haft ett helvetes år med dödsfall och sjukdomar så nu trodde jag det räckte med elände😞
  11. Vart man än läser så skriv det om att det rensas i Phuket när det gäller restauranger på stränderna men är det nån som vet hur det är på Koh Tao, Koh Samui när det gäller det? Solstolar slipper jag gärna men de mysiga haken på stränderna vill jag inte bara utan.
  12. Är de nån som är på Koh Samui, Koh Phangan och Koh Tao som kan tala om ifall restaurangerna på stränderna är bortplockade även där?
  13. anka68

    Egna solstolar med, smart eller dumt?

    Läs tråden igen så kanske du upptäcker att det är skrivet med glimten i ögat, vilket jag tror även TS har gjort. Är der inte TS du just svarade?
  14. anka68

    Valutan/Kurser

    Nu börjar även jag bli lite orolig inför resan i mars. Är iallafall glad att alla hotellnätter redan är betalda. Känns som att resan kommer bli betydligt dyrare än man är van vid och nu är frågan om man ska knalla ner till forex för ett besök
×