Mimo

Medlem
 • Innehållsantal

  4 391
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Mimo

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
 • Plats
  Stockholm
 1. Om 27 timmar åker vi mot flygplatsen
 2. I kväll blir det ett glas vitt för att fira att semestern är här, avresan närmar sig !
 3. Håller tummar och tår för att vi får mer än bara värme och mycket sol, annars blir dt en dyr semester för barnen har konstaterat att det blir mycket extra massage om det regnar
 4. Har de inte byggt den än..?? Var där 2011 sist och då var dt prat om den Åker ner på torsdag så jag kan kika och höra mig för när jag är i Bang niang på lördag om ingen annan vet.
 5. Har jag ivarit där några gånger men inte sedan Dec 2011 så dt blir spännande att åka tillbaka och se hur vi upplever det nu. Koh Lanta är ett favoritställe för mig och barnen oxå Har åkt med Boss Taxi innan och håller med om att de är bra Har bokat transfern !!
 6. Det hade jag ju inte ena tänkt på, kan ju ta med Cromecasten
 7. Bara 2 dygn kvar tills vi byter höstrusket mot värme och sol
 8. Tycktes dt är trevligt att besöka Old Town några timmar, som LantaMas skriver kan det vara ett skönt avbrott från andra sidan Trevliga restauranger och värt ett besök!
 9. Dags att ta fram väskorna kanske, 3 dagar kvar!
 10. Jag och pojkarna håller tummarna vi med, klart man helst vill ha sol
 11. Vädret ser lite bättre och bättre ut, kollade för en vecka sen då var det gråa moln och regn i 14 dagar typ ...bara att hoppas på dt bästa och njuta ändå Låter lite som vi upplevde Hapla beach Vi och ett par till där, inte en människa på stranden under peaken vid jul. Vi får se om vi fortfarande gillar KL lika mycket som tidigare, några år sedan förra gången dit annars har vi ju varit där ganska tätt....mycket kan ha hänt så dt är lite spännande. När var ni där?
 12. På torsdag drar jag och barnen iväg själva till Thailand för första gången, lite extra pirrigt i magen med en första gångs resa även den sjunde resan Så kul att planera med barnen och äntligen får vi åka tillbaka till Khao lak. Ska bli härligt att få uppleva Hapla beach på KKK igen och alla andra pärlor
 13. Puffar upp den här gamla tråden och ser om någon vill dela med sig
 14. Men nej