HANSJO

Medlem
 • Innehållsantal

  5 933
 • Gick med

 • Besökte senast

Om HANSJO

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Female
 1. Men så gott detta låter @mippson ! Tack för tipset!
 2. Dax för fredagslax!
 3. Är det nya regler? Kan det 30-dagars visumfria uppehållstillståndet förlängas 30 dagar i Thailand? Jag hade för mig att det bara i vissa fall, t.ex. p.g.a. sjukkdom, kunde förlängas max sju dagar. Hasse Ja det är "nytt" eller var .. ändras ju hela tiden. Men vi förlängde uppehållstillståndet med ytterligare 30 dgr förra året på Immigration i Patong, tog 19 min
 4. Japp, blir 30 dgr inkl ankomst- och avresedag.
 5. Kan varmt rekommendera Phuket Airport Hotel när ni landat. Sov gott, ät en god frukost och sedan ta er vidare
 6. Berätta gärna lite mer av vad ni är ute efter så blir det förhoppningsvis lättare att svara på
 7. Finns liknande att köpa här. Dom ser lite robustare ut än våra brassestolar men väger inte speciellt mycket mer. Man ser alla möjliga varianter på stränderna nu istället för bara bastmatta
 8. Ett par bilder från idag när vi passerade Karon och Patong. Många som införskaffat tältsängar, speciellt på Karon.
 9. Kommer tillbaka?? http://www.thephuketnews.com/phuket-beach-vendors-allowed-back-with-restrictions-50223.php
 10. Yep, gäller hela Phuket.
 11. Har inte läst allt men slänger in ett par oredigerade bilder som jag tog idag när vi körde förbi Kata och Karon. Såg inte speciellt skräpigt ut måste jag säga men jag var aldrig nere vid vattnet så vad vet jag Men dom vi känner som håller till på Karon har definitivt inte klagat i alla fall. Nä, nu blev det fel.. blev ju 2 från Karon. Laddar upp en till från Kata.
 12. Blir på sin höjd en, mindre trevlig, sedan är det nog tyvärr slutdiskuterat. Inte rätt gäng att utmana som nykomling. Inte erfaren heller för den delen. Här råder envägskommunikation punkt slut.
 13. Åker i övermorgon, började idag. Skriver alltid ner det jag ska komma ihåg att komplettera med alternativt dra ifrån inför nästa resa medan jag är på plats. En checklista att rekommendera. Och eftersom vi alltid hyr samma lägenhet så har vi förmånen att också kunna förvara en massa pryttlar på plats. Har även en lista över innehållet i denna gigantiska plastbox som jag uppdaterar varje gång vi åker hem så man inte tar med dubbelt.