inka

Medlem
 • Innehållsantal

  681
 • Gick med

 • Besökte senast

Om inka

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Hej, Skulle vilja ta dykcert, "open water". Ngn som kan tipsa om ngt ställe där de har säker utrustning och bra utbildning? Undrar också vad det ungefär kan kosta? Tack på förhand!
 2. Toppen, tack! Är det taxameter som gäller i denna kö el fast pris som man kommer överens om innan? Vet du hur lång taxiresa det är och vad det kan kosta i runda svängar?
 3. Hej, ngn som vet hur man smidigast tar sig från den södra buss stationen in till Bangkok (Phaya Thai)? Går Sky train från buss stationen? Kan man ta en taxametertaxi utan att förboka, dvs finns det många taxibilar på plats, i så fall, vad kan detta kosta på ett ungefär (behöver en större bil då vi har två stora resväskor med oss, är 2 pers). Tack på förhand
 4. Vad brukar ni ge i dricks till städerskan på mellanklasshotell?
 5. Tips på shopping liknande MBK, finns det i huaområdet? Är bla ute efter en läderväska till min man.
 6. Tack! Vet du hur mycket dyrare det är på flygplatsen och var man köper det? Ska ta bussen söder ut så kommer inte stanna i Bangkok.
 7. Nu bara 21 dagar kvar Sedan tre härliga veckor i
 8. Kan man köpa kontantkort ngnstans på flygplatsen i Bangkok när man landar? Registering av kortet verkar vara ett måste numera, visst gör man det direkt på stället där man köper kortet? Tack!
 9. Har bara varit där i februari, så tyvärr vet jag inget om vädret i juli, men här kommer en statistik länk gällande vädret http://www.yr.no/place/Thailand/Prachuap_Khiri_Khan/Ban_Krut/statistics.html
 10. Finns både flertalet restauranger och massageställen. Vi var där närmare tre veckor senast vi var där.
 11. Då åker vi ner nästan samtidigt Vi landar den 25 november och beger oss ner till Ban Krut och Baan Grood Arcadia. Andra gången vi åker dit, vi trivdes jättebra, men det är ett väldigt lugnt ställe. Så är du ute efter hålligång så är detta helt fel ställe, här "softar" man bara och "laddar batterierna". Vi har dock inte varit här i nov/dec, känns ändå som det är hyfsat lite regn rent för årstiden rent statistiskt http://www.yr.no/place/Thailand/Prachuap_Khiri_Khan/Ban_Krut/statistics.html Vi hoppas i varje fall på det Har ingen erfaraenhet av tåget från Bangkok. Säg till om du har fler frågor så ska jag göra mitt bästa för att besvara dem. Lääängtar redan att få åka iväg igen!
 12. Evert, vilka öar och stränder rekommenderar du i Pattayaområdet (förutom Koh Lan som jag tycker verkar vara för mycket folk på stränderna)?
 13. Å lyllos dig som ska dit nu i januari Om du har tid och lust får du gärna uppdatera mig lite om Ban Krut i sig och hur du tog dig dit. Ha en underbar vistelse i Ban Krut!
 14. Någon som varit där på senaste tiden och kan berätta om det blivit fler restauraner mm där. Var själv där för två år sedan. Finns det ngn direktbuss Bangkok - Ban Krut? Hur lång tid tar den, pris mm? Tack på förhand!