blue_saint

Medlem
 • Innehållsantal

  329
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av blue_saint

 1. Någon som har tipps på vilket område man ska bo på i Bangkok 3 nätter med barn innan hemfärd. Gärna nära bra shopping och lätt att transportera sig runt. Tips på attraktioner att göra med barnen med?.
 2. Tack för tipps ska kolla upp hotellet. Barnen är rätt små. 8 och 5 år skulle självklart ha skrivit det. Intressen för dem skulle jag säga lekparker, djur, nöjjesfällt m.m.
 3. Vet absolut inget om bolaget men vettigt pris om bolaget verkar ok och med bra tider. Men de andra här på forumet brukar ha bra koll. Kanske går att få ner en 1000 lapp om man har is i magen och kan yänka sig sitta någon timme mer någonstans?
 4. 8000 kr är det ToR ?.
 5. Vilka datum är du knutna till?.
 6. Haha Jajjemen. Allmänt känt att de på UT tar fler sjukdagar när det är den tiden på året. Skulle varit i en annan tråd men passar bättre här
 7. Att det snöar och blåser som bara den. Skulle ju inte börja förrän 19 feb
 8. Hela ön är otroligt lugn och fin. Ha en bra resa
 9. God fortsättning. Glad att du lever....
 10. Håller med blir mycket mango och mango shakes.
 11. Gick väldigt fort sist jag anmälde för spam. Bra jobbat.
 12. Kollat med jojolanta rental?. Hus och lägenheter i olika priskategorier. Var ute i tid. Ofta fullbokat.
 13. Inte bara pass. Själv har jag nu verklighetstrogna dokument som välutbildad och kan få vilket jobb jag vill
 14. Håller med. Att de ens orkar spamma hela tiden
 15. Men va fan. Nu kanske jag är trög men vore det inte kul om gammla rävar kom tillbaka ock livade upp forumet?. Så länge de håller sig inom ramarna för forumet?.
 16. Jag har adopterat hund från thailand. Några spec frågor?. Vi gick via animal lanta
 17. https://www.expressen.se/allt-om-resor/kyla-drar-in-over-thailand-invanarna-varnas-for-frost/ Någon som är där?
 18. Även vi har gjort detta val. Blev koh chang. Lanta är otroligt fint med vi kände för något nytt. Vi åker i februari
 19. Så nu har jag bokat med detta bolag trots en del negativt på nätet. 3261 kr blev avgörande. Flyger ut den 19 feb och hem 13 mars. Nu till min fråga. Någon på detta forum som åkt med dem?.
 20. Tackar Förväntar mig ingen som helst lyx. Flygplansmat tycket jag aldrig smakar bra. Vi har 4 timmar i kiev ner och 1 hem. Blir nog käka på flygplatsen och sen hoppas jag sova vägen till bangkok. Hur upplevde du ni flygplatsen?. Vi åker 2 vuxna och 2 barn
 21. Maila dem med datum och era önskemål. Be om pris. Du ska bo så länge så jag tror ni får en bra rabatt ev för longstay.. Kollat airbnb m.m.?
 22. Rekomenderar jojorental. Om de är billiga eller inte låter jag vara osagt. Men pålitliga och uppfyller kraven du har. Har hyrt av dem
 23. Håller med. Håll oss upodaterade!
 24. Har för mig att du når den efter du loggat in på din resa på deras sida. Där man väljer mat m.m.
 25. 5000 måste vara tufft. Om det går?. Säkert om du hittar en billig 1a alternativt ett rum att hyra i något område där folk normalt sätt inte söker sig. Om du lagar all mat hemna och lagar billig mat. Avstår från alla nöjen och alkohol Tror ändå du skulle få det tufft.