blue_saint

Medlem
 • Innehållsantal

  312
 • Gick med

 • Besökte senast

Om blue_saint

 • Placering
  Avancerad medlem
 • Födelsedag 1985-06-04

Profilinformation

 • Kön
  Male

Senaste besökare till profilen

570 profilvisningar
 1. Även vi har gjort detta val. Blev koh chang. Lanta är otroligt fint med vi kände för något nytt. Vi åker i februari
 2. Tackar Förväntar mig ingen som helst lyx. Flygplansmat tycket jag aldrig smakar bra. Vi har 4 timmar i kiev ner och 1 hem. Blir nog käka på flygplatsen och sen hoppas jag sova vägen till bangkok. Hur upplevde du ni flygplatsen?. Vi åker 2 vuxna och 2 barn
 3. Så nu har jag bokat med detta bolag trots en del negativt på nätet. 3261 kr blev avgörande. Flyger ut den 19 feb och hem 13 mars. Nu till min fråga. Någon på detta forum som åkt med dem?.
 4. Maila dem med datum och era önskemål. Be om pris. Du ska bo så länge så jag tror ni får en bra rabatt ev för longstay.. Kollat airbnb m.m.?
 5. Rekomenderar jojorental. Om de är billiga eller inte låter jag vara osagt. Men pålitliga och uppfyller kraven du har. Har hyrt av dem
 6. Håller med. Håll oss upodaterade!
 7. Har för mig att du når den efter du loggat in på din resa på deras sida. Där man väljer mat m.m.
 8. 5000 måste vara tufft. Om det går?. Säkert om du hittar en billig 1a alternativt ett rum att hyra i något område där folk normalt sätt inte söker sig. Om du lagar all mat hemna och lagar billig mat. Avstår från alla nöjen och alkohol Tror ändå du skulle få det tufft.
 9. Ok lurar starkt år koh chang nu. Bailan bay är det någon som varit där och har erfarenheter att dela med sig?. Lutar åt flyg till trat med. 10 000 bath dyrare än minibuss men man får ju nytta av första dagen som går till spillo annars. 2 vuxna 2 barn 15000 med bangkok air
 10. Hej Var det jag misstänkte. Funderar på att ta koh chang och kood som du skriver faktiskt. Enklaste transfer med barn från flygplatsen? Tips på stränder,boende m.m.?
 11. Vi kommer landa i bangkok 20 feb kl 10.00 på morgonen. Vi funderar på ko chang,koh sumai, ko tao. Fördelar nackdelar med dessa ställen och transfer till dessa?. Vi är 2 vuxna och 2 barn på 8 och 5 år. Så mer familje semester än partyresa
 12. Ok håller med om barer till 100%. Har en kompis som är tillsammans med en bar ägare i thailand. Åkte dit tidigt en kväll med barnen för lite grillning och ett par öl när de var små. Kommentarerna från charter svenskarna som gick förbi var inte nådiga. Ang skjutningen har hag hängt med ganska dåligt men i mina ögon bör det absolut klassas som terrorist brott. Men hängt med för dåligt för att kunna kommentera. Dock anser jag utöya och trollhättan massakern även dem är terror handlingar och där var gärningsmännen vita. Ber om ursäkt för att tråden spårat ur lite.
 13. Vad i tråden svarade du på ?. Inget påhopp utan en undran. Tror faktiskt ingen hoppar på dig för att du är ny, utan för att du ibland kan ha ganska kontroversiella åsikter. Ett forum är ju till för att diskutera dessa och då får du ta att en del inte tycker som dig och vill uttrycka sig. Själv tycker jag det är skit kul att du är här och skriver, även om jag inte alltid håller med.
 14. Kan minnas fel men går det inte färja till lipe från krabi trakten och därifrån färja till langkawi?. Kan ju bli ett fint mellanstopp om man vill dela upp resan. Vill man sedan vidare till phuket går det färja mellan phuket town och krabi.