Jimmieboy

Medlem
 • Innehållsantal

  11 461
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av Jimmieboy

 1. Att jag slarvat bort mitt simkort. Måste la ligga nånstans hemma men hittar typ bara massa jättegavla kort som är utgångna för massa år sen.
 2. När det blir glapp i hörlurkabeln...
 3. Bilbränderna i Göteborg. Att dom släppte en person som säkert kommer åka raka vägen till Turkiet.
 4. Varför kulle du inte åka dit igen?
 5. Du har 24 timmar på dej att rapportera så om du ska bo mindre än 24 timmar på ett ställe så behöver du ju inte rapportera men då får du ju rapportera på nästa ställe istället om du inte bor på hotell.
 6. Har aldrig använt Airbnb i Thailand då dom flesta brukar vara ovilliga på att hjälpa till med adressrapporteringen. Även vanliga hotell finns ju dock på Airbnb och då fungerar det ju bra.
 7. Plats: Buriram @ Nonthong Datum: 7 februari Tid: 09:13 Rapport: Soligt och cirka 20 grader. Inatt var det cirka 13 grader så man fick gömma sej under täcket för att inte frysa.
 8. Plats: Bangkok @ Sukhumvit Soi 11 Datum: 3 februari Tid: 11:44 Rapport: Sol och klarblå himmel. Inte så varmt Typ max 30 grader.
 9. Ibis Siam då? Det ligger ju under Mercure och brukar ju vara mycket billigare.
 10. HEj Hej! HUr e läget?
 11. Mercure Bangkok Siam. Ligger precis vid MBK och BTS så mycket lätt att ta sej runt utan att behöva ta taxi.
 12. Vilket bolag har du hittat biljetter med? Jag hade nog avvaktat lite till iaf.
 13. Att jag slipper köra till Angered eller Bergsjön
 14. Håller med
 15. Är det därför det är lång handläggningstid för UT?
 16. Hade varit kul om de blev fart i forumet igen.
 17. Borde la gå att få tag i täckningskarta?
 18. Synd att inte Sverige vann bara.
 19. Du har ju själv skrivit ett inlägg här nu så då ser du ju att det inte är neralgt. Vill du ha mer aktivitet är det bara att skriva fler inlägg.
 20. Så även om du åker till Filippinerna i 2 veckor så kan du stanna 60 dagar i Thailand utan visum.. Ska du stanna mer än 60 dagar kan du ju annars söka nytt visum i Filippinerna.
 21. Det var mycket fel i din text... Ditt turistvisum so är på 60 dagar kan du förlänga med 30 dagar till så du kan vara max 90 dagar i Thailand. När du kommer tillbaka så får du 30 dagars uppehållstillstånd utan visum och dessa kan du dessutom förlänga med 30 dagar i Thailand. Varför funderar du på ett re-entry permit?
 22. 100 SEK = 389,983 THB