Jimmieboy

Medlem
 • Innehållsantal

  11 410
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Jimmieboy

 • Placering
  Avancerad medlem
 • Födelsedag 1984-02-17

Kontakt

 • MSN
  jimmieboygbg@hotmail.com
 • Hemsida
  http://jimmieboy.blogg.se

Profilinformation

 • Kön
  man
 • Plats
  Göteborg
 1. Vad ett gränsvisum är vet jag inte. Men reser du till Thailand utan visum och får 30 dagar så kan du förlänga dessa med 30 dagar till på immigration så du kan stanna totalt 60 dagar utan visum.
 2. Bra fråga... Mycket mat å krämer och sånt. brukar bli 1 väska med 30 kg mat...
 3. Fel fel fel... Man kan förlänga med 30 dagar.. Man får även 30 dagar när man kommer landvägen men detta kan endast göras 2 gånger per år.
 4. Vi brukar ha med oss cirka 80 kg bagage hem så det blir alltid att väga in bagaget å räkna dom sista grammen för att inte få övervikt.
 5. Jag har inte studerat på distans... Tvivlar på att du kan få visum för en distansutbildning om du inte är inskriven på en skola i Thailand.
 6. Det var mitt favorit flygbolag tidigare... Kommer dock välja bort dom framöver eftersom dom ändrat sina bagageregler. Tidigare kunde man ha obegränsade bagage på totalvikt max 3o kg. Nu får man endast ha 1 bagage på max 23 kg.
 7. Jag dricker oftast bara draft beer när ja är i Pattaya eller typ vodka redbull. Det kostar mellan 50-90 baht på dom allra flesta gogobarer. Börjar man dock bjuda på LD och kanske ta nån BF så är det klart att det blir dyrt.
 8. haha!! Lessen att jag skrattar men att gör av med 10 000 på en kväll i Pattaya så har man valt fel aktiviteter eller va man ska kalla det. Även fast jag bor på bra hotell och äter på relativt dyra restauranger plus att jag går ut å festar å dricker på kvällen å natten så kommer jag inte i närheten av 10 000 baht på ett dygn. Hade ju vart kul å veta vad du gjorde?
 9. När jag googlar lite så verkar det kosta cirka 600 kr för ett vanligt besök på vårdcentral. Sen tillkommer ju priser för röntgen och mediciner.
 10. Det bästa är la att kontakta ERV och hör vad dom säger? Blir totala kostnaden lägre än 1000 kr så är det ju bättre att du betalar själv men blir den högre så tar du det via ERV? Du måste ju inte bestämma på förhand om du vill begära ersättning från ERV eller inte.
 11. Räcker att köpa på plats.. Typ dagen innan ni ska åka =)
 12. Håller med. Sen uppdateringen dog mycket av det som va bra med detta forumet. Hade uppdateringen kommit för flera år sen så hade det nog funkat men att uppdatera i läget som det var nu var dödsstöten.
 13. OKej. Det är inte ja medlem på iaf.
 14. Det är la dock inte Vodka?
 15. Jag gör mindre inlägg nu pga att nya designen är kass. Tycker det är svårare att göra inlägg både från datorn och mobilen.