majja

Medlem
 • Innehållsantal

  1 105
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om majja

 • Placering
  Avancerad medlem
 • Födelsedag 1971-12-08

Profilinformation

 • Kön
  Female
 • Plats
  Uddevalla
 1. Yes! Vi anländer till Bulon den23:e och har tänkt stanna 6 nätter:)
 2. Bulon måste ni boka i förväg om ni vill bo på Pansand eller bulon resort. Ofta fullbokat.
 3. Jag skulle satsa på Koh bulon. Underbar liten ö med absolut inget att göra;)Pansand resort är mysigaste resorten på ön. Har varit där två gånger och kommer åka tillbaka.
 4. Koh koh kao
 5. Kör på bara!! Man har inte roligare än man gör sig
 6. Vi var ute för något liknande då vi lämnade in tvätten på hotellet på koh lanta. Tog två dagar för en något svettig receptionist att lokalisera vart våra påsar tagit vägen. Till slut fick vi tillbaka (nästan) allt..
 7. Vi var på phiphi feb 09 i 4 nätter. I mitt tycke överexploaterat och skitigt - inte ett ställe jag skulle åka till igen.. Var också på nån heldagsutflykt (turistfälla big time) med massa utflyktsmål bland annat maya bay som var väldigt vackert men intrycket förstördes lätt av att man fick tränga sig fram bland alla utflyktsbåtar och turister.
 8. 20 kg tror jag det skall vara så packa på du
 9. De gånger vi varit borta har det varit 3-4 veckor. Tenderar att bli lite längre för varje gång, bara antal semesterdagar som sätter stopp för längden på vistelsen..
 10. Instämmer med övriga. Kata är klart mycket finare och mer barnvänlig än Karon
 11. Vet inte hur länge ni vill vara borta men gjorde en snabb sökning på pricerunner och hittade arlanda - bangkok utresa 13 dec och hemresa 3 jan för 38200 med SAS för er sex (inga vidare flygtider dock - två mellanlandningar), med turkish fanns det för 42000 med en mellanlandning i istanbul. Från bangkok tar ni er lätt vidare dit ni skall med inrikesflyg. Airasia brukar ha riktigt bra priser om man bokar tidigt.
 12. koh bulon är fint..
 13. 2 än så länge. Den tredje i februari och den fjärde i augusti (men då skall vi mest vara i malaysia)
 14. Hej Ann! Det blir första gången till Malaysia för oss också. Vi flyger med airasia från bangkok till kuala lumpur, kostar ca 650 kr t.o.r. Från kuala lumpur flyger vi sen till khota bharu (tror jag det hette). Vi fick de biljetterna för ca 250 kr t.o.r. Från flygplatsen tar man sen en taxi till färjeläget (tror att det skall ta ca en timme). Sen båt ut till Perhentian. På Perhentian kan du hitta billigt boende från ca 150 kr men då är det enkla bungalows på stranden. Vi hade tänkt att ev ta oss till Redang island också men har inte kollat så mycket på hur man tar sig dit och sånt ännu. I Kuala lumpur verkar det dock som om hotellen är lite dyrare.. // Maja