Oliviera

Medlem
 • Innehållsantal

  217
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Oliviera

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. De har fisk och skaldjur men väldigt go annan mat också! Alltså ingen ren fiskrestaurang!!
 2. Den första till höger när man går ut från hotellet och sen så finns det en som ligger lite längre norr ut som står på pelare med ett "vattenfall"!! Kanongod mat!!
 3. Har sett en svart orm på Bangtaostranden, tror den spolades upp ur havet. I vilket fall så fångade "jetski killarna" den och högg huvet av den och stoppade sedan ner den i en stor petplaska. Jag frågade vad det var för orm men just då kunde de inte ett ord engelska..
 4. Tycker nästan lite synd om damen som inte har en chans att försvara sig Men har man Hawaii som favorit resemål så kanske man skall hålla sig där.. Tur i alla fall att man inte var med på deras resa
 5. Glögg, OP, pepparkakor
 6. Bang Tao!
 7. Finns väl inget bättre partyställe om man är ett gäng killar... men vad vet jag, hade ju knappast åkt dit med tjejgänget.
 8. Även tonåringar kan behöva ha det lite lungt & "tråkigt" ibland.. Mina sover mest...
 9. Det finns flera ok restauranger längs med stranden. Gå norr över så kommer ni till ett ställe som är byggt på typ pålar, de har ett vattenfall som är igång ibland och rinner nedför hustaket, bra mat! Vill ni sola/bada någon dag där inte "alla" andra ligger så gå förbi Sunwing upp till SakeyBar. Han har några solstolar framför sin bar och tar inget betalt för dem så då blir det ju att man köper någon dricka eller 2. snett imot Sunwings entre så ligger SugerCane, ännu en bra restaurang. samma priser som på resturangerna på stranden (= inte dyrt)men lite finare. Jag rekommenderar tyvärr inte Nok & Joe som ligger några gator söder. Vill ni äta god men dyr pizza så finns den tvärs över gatan ifrån ert hotell, om ni såg på "Semestersvenskar" eller vad det nu hette så ägs den utav Leffe....
 10. Det kryllar av småttingar i strandkanten framför Sunwing vid den tiden på året så jag tror säkert att er lilla tjej också kan bada där!!
 11. Man kan inte gå iland vid de klipporna utanför Bangtao utan man badar i från båtarna men hon kanske kan bada med er där med flytväst & armpuffar. Ett tips är att ni snorklar där en stund och sen åker till Banana Beach som är en liten mysig strand och barnvänlig. Det tar inte lång stånd dit med longtailen. Hoppas att ni får en underbar semester!!
 12. Sunwings bilder är inte fel, det är så det ser ut om inte bättre!!
 13. Bangtaos strand/vatten kan säkert vara grumligt, men åker man när det är "lågsäsong" så är den väl det på ganska många ställen, eller? Det där med att det rinner ut flodvatten/eller från åkrarna är inget vi har märkt av. Det som kommer därifrån var helt klart vatten! Gillar Bangtao skarpt och lär återvända dit igen!!
 14. Det finns flera restauranger på stranden, då det inte är någon väg mellan hotellen och havet så ligger alla på starnden i sanden. Vi har bara varit där i dec-jan och då har vattnet varit helt klart!
 15. BangTao har heller inget kvällsliv att tala om utan det är restaurangerna längs med stranden eller de som finns "bakom" Blue Village. Sen så är stranden kaonfin och likaså poolerna på hotellet. Hoppas att ni får en fin semester vad ni än väljer!!