Gå till innehåll

Välkommen till Forum om Thailand!

Inte medlem än? Registrera dig nu direkt!

BLI MEDLEM

jocke k

Medlem
  • Innehållsantal

    38
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Om jocke k

  • Placering
    Avancerad medlem

Profilinformation

  • Kön
    Not Telling
  1. jocke k

    Tatuerare i ao nang?

    Hallå! passa på att göra som jag gjorde, en tatuering med bambu garanterat en häftig upplevelse o snyggt blev det oxå.Kan både sola o bada direkt.Den är precis lika snygg nu som för ett år sen, f-n va jag längtar tillbaka!!!!!
  2. jocke k

    Badstränder kring Ao-Nang ?

    Gå så långt söderut på stranden till massagehyddorna. Helt ok strand men kanonservice från hyddorna (kudde,stolar o ölhinkar)o en bra o mysig strandrestaurng längst bort.
  3. Håller med wicky. Stanna o slappa vid massagehyddorna vid stranden, kan inte bli bättre full service o kanontrevliga människor.
  4. jocke k

    Resebyrån Supersavertravel?

    Hej! Vi hade bokat genom dom nu när vi var i väg,kom hem i måndags. Allt funkade kanon. Om du har en e-biljett så är det bara att visa upp passet när du checkar in hos thai.
  5. När på dagen ska man besöka Tap,Poda,Chicken med flera runt Ao nang med tanke på folk o tidvatten m.m. Vi åker om 9 dar F*N va ja längtar.
  6. jocke k

    Flytväst??

    Vi åker snart till Ao nang o sen vidare till Koh lanta. Vi har tänkt att göra en del båtutflykter. Våra barn är killen 8 år (skapligt simkunnig) o flickan 4 år. Ska man ta med flytväst eller finns det att köpa på plats eller i båtarna?
  7. jocke k

    Bagage vikt ?

    Vi åker med thai hem från Krabi-Bkk-Sthlm.Jag undrar om bagagevikten? Om vi är 2vuxa o 2 barn. Har vi med oss 2 väskor hem är det 40 kg/väska som gäller då?
  8. jocke k

    Vidare till Krabi ?

    Tack för svaren Martin. Ja vi har köpt biljett Stockholm-krabi.
  9. jocke k

    Vidare till Krabi ?

    Jag undrar om man flyger med Thai från Arlanda till Bkk o ska vidare till Krabi med samma bolag. Vart tar man vägen på flygplatsen i Bkk även med pass,väskor med mera.Jag läste lite i en tråd som handlade om Bkk vidare till Phuket.
  10. jocke k

    Ear planes???

    Tack för all info o tips. På det här forumet får man ju reda på allt som rör ens resa. Ni är toppen!!!!! :kla :kla
  11. jocke k

    Ear planes???

    Jag tror det stavas så.Är det någon som har testat såna öronproppar som ska motverka tryck.Isåfall är jag nyfiken på vad ni tyckte.
  12. Hej! Jag såg Lantalover1:s underbara bilder. En undran bara koh haa och koh hai är det samma ö eller 2 olika o isåfall vart ligger koh haa??
  13. jocke k

    The Palace Ao nang resort

    Nån mer som vet något
  14. jocke k

    Lanta feb-mars

    Jocke med sambo o 2 barn (4,8) 28/3-6/4
  15. jocke k

    The Palace Ao nang resort

    Härligt Marcus! Jag åker i mars så jag väntar på din dom.
×