Val

Medlem
 • Innehållsantal

  339
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Val

 • Placering
  Avancerad medlem
 • Födelsedag 1982-09-23

Kontakt

 • MSN
  mathiasbergqvist@hotmail.com
 • Hemsida
  http://www.myspace.com/thegodofficial

Profilinformation

 • Kön
  Male
 • Plats
  Karlstad, Sverige
 1. Håller med dig Jimmie. Skönt att Kjell dök upp i rutan igen. Efter att han fick hamna i sjön.
 2. 30 grader i feb har blivit en seg o tråkig serie. tyvärr. nu blir det 35 grader i mars för mig istället. flyget till bkk går 15:00 i eftermiddag. skål gott folk!
 3. Det verkar som Kjell Bergqvist spelar sig själv i alla roller han gör. Vilket jävla svin han är. Helt fantastisk. Den bästa serien sedan 3 kronor på 90 talet.
 4. Helt underbar svensk serie.
 5. Tack för underbara Bangkok bilder. Jag blir mkt sugen på att resa iväg.... SNart bär det av till Änglarnas stad. Inväntar bara besked från migrationsverket ang. tjejens UT.
 6. Jag har rest till Thailand när det varit nära 30 minus hemma och minst lika kallt när jag kommit tillbaks. Jag klär mig då i jeans och som "tjockast" en tröja över skjortan etc. Bor i Karlstad och flyger alltid från Arlanda. Det blir inte många minuter utomhus då jag oftast åker Arlandalinjen direkt till Arlanda. Bara att kliva från transfer direkt in på Arlanda. Likaså på hemvägen. Så jag ser ingen nytta med att klä sig varmt överhuvud taget.
 7. Menar bara att vissa kanske kommer avväga att ens åka dit på grund av Aftonbladet. Men desto mer till oss övriga som älskar Thailand. Jaja.. God natt
 8. "Patong Beach helt i händerna på ligorna. Ett av de farligaste ställena för turisterâ€
 9. Allt verkar vara skit och sticka i Aftonbladets ögon vad gäller Thailand. Det finns hur många andra turistländer som helst. Men varför handlar deras reportage bara om Thailand? I Brasilien till exempel är det ännu värre vad gäller brottslighet. När jag var i Sao Paolo 2003 så bevittnade jag ett personrån mitt framför ögonen på mig. En kille som blev rånad på allt. Till och med sina kläder. Jag tror inte deras artiklar gör så mycket nytta. Jag som har varit i Thailand rätt mycket känner mig inte avskräckt. Svensk media förstorar upp. *Suck*
 10. Jag ska ta med "El Choco". Den ska vara bra.
 11. Då får jag ta mig en visit dit.
 12. Bor Håkan i Thailand nu? Är han där överhuvudtaget?
 13. böcker med arto paasilinna och sture dahlström
 14. "Tavler ska inte måles, di sa uppleves!"
 15. Jag hade med mig både öppnat och oöppnat protein till Thailand förra året. Samt kreatin, BCAA, ZMA etc.. Inga problem alls. Proteinpulver 'r asdyrt i Thailand....Så ta med det!!!