Hup

Medlem
 • Innehållsantal

  86
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Hup

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. http://www.panoramalangkawi.com/experience/skybridge Det verkar inte bättre. Den var stängd i julas på grund av underhåll.
 2. Har varit på Lanta ett par gånger. Denna gång skulle man kanske testa något annat. Hur står sig Khao Lak mot Lanta?
 3. Har varit där 3-4 gånger på höstlovet. Månadsskiftet okt-nov. Har haft övervägande bra till kanonväder! Då har vi hållit till runt Lanta kan man väl säga. Monsunen brukar vända runt månadsskiftet okt-nov i de regionerna! Skulle satsa den regionen, Phuket och söderut... Jag gillar ju Lanta så det är ju mitt tips! Svårt att hitta värme på närmre håll. Även vi trivs på Lanta. Antar att priserna är rätt OK då
 4. Har lösa planer på att åka till Thailand 2v från slutet på oktober till början på november. Är det allt för ostabilt väder då? Funkar öst eller väst bäst vädermässigt?
 5. Där är ju stället Bara att ta på sig snorkel och cyklop och simma 50 m ut så har man ett fint rev.
 6. Vet du vad det stället heter? Jag vet inte vad stället heter men det var enkelt och så billigt ut. OK mat och framförallt nära till riktigt bra snorkling. Vad jag vill minnas så hade ej heller Kalume AC... Visst, inget större fel på Kalume. Här ligger stället: http://goo.gl/maps/ZXX2v
 7. Vad har ni för krav på boendet? Längst ner i söder finns det ett ställe som verkar mycket enkelt men mycket lugnt och nära snorkling. Vi bodde på Kalume för ganska exakt ett år sedan, det byggdes då söder om Kalume. Skulle jag åka till Kradan igen så skulle jag välja det enkla stället på södra änden.
 8. Har bokat Bulon i 5 nätter och Lipe i 4 nätter, det fanns bara 5 nätter på bulon. Nu hör Pansand av sig om att de har boende för 4 nätter. Nu till frågan. Ska vi hänga kvar på Bulon i ytterligare 4 nätter genom att byta resort eller ska vi passa på att hänga på Lipe på Lipe de nätterna? Vi ska vidare mot Langkawi så det kanske ändå är på vägen?
 9. Få ta en funderare på Lipe då kanske...
 10. Jag söker en trevlig plats att stanna på en vecka eller så på vår väg mellan Lanta och Langkawi. Krav: Snorkling som kan jämföras med den på Koh Kradan. Någon form av boende som kan funka för en barnfamilj under en veckas tid.
 11. Nu har jag beslutsvånda. Vi har 5 nätter bokade på Koh Bulon resort, hade tänkt att lägga ytterligare 4 nätter där men det var fullt. Nu behöver jag era råd: 1: Hitta ett annat ställe på Bulon de extra nätterna? 2: Ta 4 nätter på Lupe på vägen till Langkawi? 3: Finns det någon annan trevlig liten ö i närheten av Bulon, gärna i närheten av Bulon och Langkawi?
 12. Nu har jag bokat Atrium Vad gäller Bulon Resort på Koh Bulon så var det fullbokat mellan den 22-26/12. Ska man försöka ta ett par dagar på annan resort på ön eller ska man ta ett par nätter på Lipe på vägen till Langkawi? Var på Lipe ska man is så fall bo om man är en barnfamilj?
 13. Tack för ett bra tips. Får kolla lite närmre på det. Funderar på att vända på hela resan och börjar på Lanta, Koh Bulone, Langkawi och Singapore. Då behöver vi inte söka visum till Thailand samt att jag inte tror att det är så fruktansvärt mycket mer folk på Langkawi för att det är jul.
 14. Vi är 4 vuxna och 2 barn (4,8) Svårt att säga, men den skaran kan vi kanske räkna oss till. Har varit på Lanta tidigare men då i februari med långt ifrån fullbokat. Singapore har några i sällskapet gjort tidigare, men inte själva stan. Jag är med på hur du tänker men vi önskar lägga prio på sol och bad. Vad gäller Singapore: Är det någon som har tips på boende med pool i Singapore?
 15. Jag sitter som bäst och planerar vår nästa resa. Vad tror ni om följande rutt: Dag 1: Singapore Dag 2: Lanta (Flyg Singapore - Krabi via kualalumpur) Dag 10: Koh Bulon (Speedboat/färja) Dag 17: Langkawi (Båt till Pak Barra, taxi till Tammalang, färja till Lagkawi) Dag 24: Singapore (Flyg Langkawi - Singapore. Dag 27: Hem Det finns även möjlighet att vända på rutten men då måste vi lösa visum vilket iofs inte är några större problem. Vi kommer att åka över jul/nyår där slutet av resan är strax efter nyår. Är det olidligt att vara på Lanta över jul eller är det bättre att vara där i början av december? Är en vecka på Koh Bulon för lång eller kort tid? Vi har även kollat på Koh Lipe, men har svårt att hitta boende till vettiga priser. Tacksam för tips och idéer.