Tess

Medlem
 • Innehållsantal

  2 340
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Tess

 • Placering
  Avancerad medlem
 • Födelsedag 1985-02-11

Kontakt

 • MSN
  isacotess@hotmail.com
 • Hemsida
  http://elsaithailand.wordpress.com

Profilinformation

 • Kön
  Female
 • Plats
  Köping
 1. Hej igen! Nu är det några år sen sist... någon som har koll på hur DR lanta är nu sen de byggde ut? Bodde där -10 och trivdes men mycket har ju hänt sen dess...
 2. Hej igen! Nu är det några år sen sist... någon som har koll på hur DR lanta är nu sen de byggde ut? Bodde där -10 och trivdes men mycket har ju hänt sen dess...
 3. Han (Diecks) är kvar alltså. Kul att det funkar. Kommer ihåg att han var nyöppnad för två år sedan och han stod på piren och delade ut flyers. Original-franska bagareiet är kvar i alla fall. Faim de loup eller vad det heter. Lussebullar brukar finnas runt jul. Tack för svar. var det vi tänkte på. var en favorit när vi var där, speciellt när man började tröttna på hotellfrulle. Goda baguetter!
 4. finns franska bagerierna kvar? fanns ett vid Long beach nära Flipflop och ett litet rätt nära Lilla svenska skolan.
 5. Vi tyckte det var ett kanon hotel när vi bode där 5 dar I Mars. "Bra läge" och bra service. Rent och stor pool. Vi bodde med 2 barn I en executive svit som var helt OK. Frukosten var bland de bättre vi haft I Thailand. ja, vi trivdes utmärkt! Perfekt läge när man hade småbarn med sig. Vi gick på mbk tills dom tröttnade, sen upp till hotellet och åt och lekte och vilade några timmar, sen mbk igen osv
 6. Koh chang! Koh chang vill jag återvända till igen. Ao Nang vill jag inte till igen. bara det säger väl det mesta...
 7. bodde på pathumwan princess med två barn i vintras. super! och närmare mbk kommer man inte - bara att ta hissen ner
 8. Hans hade underbara friterade räkor när vi var där, men det var 2010 så kan ju ändrats sen dess
 9. Moons restaurang om jag inte minns fel. Bra mat, stora portioner! Isaan lite längre söderut på samma sida! Friterade revbensspjäll är en höjdare! Kul meny i form av en bilderbok på de olika rätterna. Mannen och ibland barnen serverar. Frun lagar maten. ja, Moons heter den. både restaurangen och kvinnan som har den. Hade praktik på lilla svenska skolan tre veckor för några år sen och åt på Moons dagligen då. jättebra mat!
 10. vi trivdes utmärkt sex veckor på Dr Lanta på Klong dao.
 11. just nu: att kunna kliva ut barfota från bungen och gå ner till stranden. värmen. havet. maten. att sitta på dynor i sanden och äta. åh.
 12. Var på Samet i början av december, älskade det! Bodde på Samed villa efter rekommendationer härifrån och trivdes jättebra. Åker absolut tillbaka! några nätter var dock lagom, sen blev det lite för lugnt. Badade, åt god mat, barnen fångade grodyngel i en liten damm och ja, allt var precis sådär som man vill starta semestern finns ett litet centrum på samet också som man kan besöka. fanns väl inte så mycket, men någon affär, en del barer och så :
 13. Aha, vår lille är också sjövild och "rymmer" medvetet så fort man släpper honom med blicken. Femåringen är hur enkel som helst i jämförelse. Med anledningen av vår yngste son är jag också ordentligt fundersam över hur det ska gå i Bangkok. Tänker på allvar klura ut någon slags anordning så jag kan kedja fast han i någon av oss vuxna när vi är i Bangkok. Kanske inte är värt mödan att vara i storstan för länge med andra ord. Tack för responsen. Jo, jag vill ju vara i Bkk men vi får helt klart överväga om det är värt stressen med två småbarn som skall vara med. Svårt.... Nämen, vad fint att jag får ta del av era upplevelser. Tack! Du får gärna uppdatera mig mer om hur det gick i Bangkok med barnen och har du några särskilda tips på vad som funkat bra respektive mindre bra för er familj så är jag supertacksam. Har ni varit nöjda med era boenden? Några du varmt kan rekommendera eller avråda ifrån? Hade ni bokat hemifrån eller har ni tagit det allt eftersom? Hur och av vilken firma bokade ni minibussarna? Många frågor, jag vet. Svara bara om du har lust och tid. Framför allt - fortsätt njut av semestern! Nu är vi hemma igen efter en både härlig tid i Thailand. I Bangkok spenderade vi bara 1 1/2 dag och valde då att bo på prathumwan princess som ligger i samma byggnad som MBK där vi hade tänkt spendera vår tid när vi var där så pass kort tid. Det gick bra med barnen men de tyckte väl inte det var så jättekul att gå och shoppa så det fick bli att vi gick i mellan hotellet och shoppingen ett antal gånger. Det mesta har funkat bra men en 1-åring vill ju inte vara still så länge så det var varit mycket spring efter honom emellanåt Alla boenden har vi bokat hemifrån och är väl nöjda med alla. På koh samet bodde vi på samed villa som var kanon. Var nog det bästa boendet på resan även om prathumwan princess i bangkok också är kanon. På koh chang bodde vi på Mac Resort på WSB. Ett bra boende som ligger bra till på stranden. ligger vägg i vägg med Sabay bar dom är en populär nattklubb och rummen närmast kan nog störas en del av ljudet därifrån men vi blev inte alls störda. Sen bodde vi på klong prao beach resort som också var ett fint och bra boende. Mycket lugnare på den stranden än WSB. Och sen avslutade vi i i Bangkok. Minibussarna bokade genom hotellen och det funkade riktigt bra. Fick barnstolar till barnen när vi bad om det och alla som vi åkte med körde lugnt och sansat, inga rallyförare . Hade säkert kunnat hitta billigare transporter om vi kollat runt lite men vi kände att det var lättast och tryggast att boka genom hotellen.
 14. Är på Koh Chang just nu, tidigare varit på Lanta. Tycker att Koh Chang har mysigare stränder, men föredrar Lanta i helhet. Men tycker att båda ställena är riktigt bra!