Wicky

Medlem
 • Innehållsantal

  3 876
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Allt postat av Wicky

 1. Idag är det 100 dagar tills man åker iväg... kännes helt otroligt!! the countdown begins my friends!!
 2. att gamla vovvan mår bättre idag...
 3. Underbara fredag... då gör det nästan ingenting att man sitter på jobbet, för man vet att snart... ja snart kommer man hem... hem till helg! Jag har jobbat skift och nätter och helger också för den delen och det passade inte mig, därför uppskattar jag dessa dagar... fin fint!
 4. Kommer med regnet? Eller badade dom och fick det då? För om dom badade och fick det så har ja varit med om det... upplever att det kommer när det är liiite kyligare i vattnet... trodde det va vattenloppa typ... usch...!
 5. man kan ta lokalfärjan också... rätt mysigt faktiskt!
 6. Har varit där i augusti. Hade tur med vädret och jag kan intyga att det är lungt och skönt. Extremt avslappnat under den tiden. Har bara besökt Ao Nang i "lågsäsong", april - maj 2011 och juni-juli 2012, men tycker att det mesta har varit öppet. Ingen direkt trängsel och bra priser på hotell och mycket andra bra rabatterbjudanden på utflykter och restauranger. Vid bägge tillfällena har vädret varit mkt bra. ahaa... så det mesta har öppet ändå...? restauranger o shopping med? + utflykter?
 7. Jahaa... okej... googlade på hans namn o då kom den här sidan upp: http://readerstripretports.blogspot.se/2011/10/wonderingstars-kradan-trip-report.html men kanske fortfarande är fel...
 8. Googlade lite snabbt och fann dessa: http://www.agoda.se/asia/thailand/trang/kradan_beach_resort.html?type=1&site_id=1410012&url=http://www.agoda.se/asia/thailand/trang/kradan_beach_resort.html&tag=411cd86b-fcf1-4857-adc8-259558918bcb&gclid=CPHli9WLn7UCFah8cAodrB8AuA&cklg=1 http://www.kradanbeachresort.com/index_en.html Sen om det är rätt vet jag inte... Riktigt kul med en resa framför sig!!!
 9. Va på phi phi över dagen förra året... tog färja från Aonang o tillbaka... för mig räckte det en dag, men det beror nog på vad man är ute efter... gillar man party så är det nog stället man ska va på... sen va shoppingen rätt okej... jeans o shorts o snygga toppar... i bra storlekar... o deras väskor i skinn som dom tillverkar... sjuuuukt najs!!! Åker ja tillbaka så ska ja försöka haffa en sån väska!!
 10. håller med... visserligen blir det mycket ljusare ute med all snö... men halka, sladdande med bilen, kallt... neeeeh tack NOOOO MORE! När det är sånt här väder blir det intensiv nedräkning!!!
 11. Tack! Får nog satsa på att ringa och fråga - hitta en sida men där ska man ange kortnr o allt för att få reservera... vill ju gärna veta att det FINNS rum innan ja anger det... hmm..
 12. Den tiden är det inga problem med att hitta boende ens om du bokar på plats! Förutsatt att ni inte måste bo i samma rum alla 7 eller vägg i vägg. nej nej det är inte så att vi vill bo i samma rum men det finns inget! max 1 - 2 rum lediga... ville reservera nu tänkte jag... men neeehheeeeee
 13. försöker hitta EN natt mellan 17feb - 1 mars nångång, för 6 vuxna o ett barn men det är oooooomööööööjligt att hitta nått ledigt... :'( :'( :'( :'(
 14. Synd men YEPP!
 15. Nä - det ligger mitt emellan Krabi och Koh lanta. Du kan dock inte ta Lanatabåten från Ao Nang, för den stannar inte där, utan du måste ta den från "nya piren" utanför Krabi Town. Går runt 11-11,30 varje dag. Det tar ca 1 timme med båten. När är du där - skulle va hur kul som helst att ses över en Chang eller så...? Se där jaa! Perfekt, tack!! Är där mellan 16feb - 3 mars, hojta om du är där då med! Hade varit kul!
 16. är det långt från AoNang till Koh Jum??
 17. Jag sover ingenting på flyg... omöjligt... Men tycker att även om man är supertrött när man landar så kickar kroppen igång - när ja kommer till hotellet frågar ja alltid om det är okej att byta till strandkläder och ställa in väskan på deras kontor el dyl. Funkar alltid, oavsett hotell eller ställe. Bara till att gå till stranden eller varför inte ta en massage... Kommer gå fint...
 18. Tänkte bara höra om det är någon som vet om det finns ett barnhem kring AoNang..?? Har goda vänner som ska ner nästa år och vill donera lite grejjer...
 19. Är det någon som varit där?? Försökte hitta här, lyckades inte så bra så tänkte kolla om nån har nått att berätta om stället??
 20. Phuket någonstans..
 21. denna ska ja läsa...
 22. hotellet såg inte helt fel ut! ingick frukost? dyrt? Buri Tara Resort kostar från ca 700:-/natt i mars månad och frukost ingår (hotellet är väl sådär tycker jag, finns alternativ som är både billigare och mysigare), men det beror på vad man är ute efter såklart ;)
 23. hotellet såg inte helt fel ut! ingick frukost? dyrt?
 24. Rånade? Man undrar ju vad alla dina vänner åkt med för bussar? Själv har jag åkt nattbuss ett oräkneligt antal gånger kors och tvärs över Thailand de senaste 20 åren ungefär och aldrig blivit av med något. Men självklart har man pass, kort och pengar på sig och inte i bagaget precis som vid alla andra transporter. vet bara att det va VIP bussar som åkte på natten... dom ena hade ryggsäcken vid fötterna... sjukt som sagt... men det ska väl tilläggas att det säkert inte inträffar jämt.. utan att dom bara hade maximal otur, vid olika turer osv...