Lasse_F

Medlem
 • Innehållsantal

  2 131
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Lasse_F

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Låter Perfekt åker med en 13 åring.
 2. Pelle vad är det som är fel på Kuta ? Har inte varit där själv och du skriver bara att man ska undvika det. Funderar på 18 nätter på Bali med sonen
 3. Vet inte hur det är i Cha Am men tyckte shoppingen i Hua Hin var ganska dålig vi valde att vänta med det mesta shoppingen tills vi kom till BKK.
 4. Ja för Malmö, Helsingborg har ju aldrig några problem på sina matcher. Så vitt jag vet har inget barn blivit skadat på ett derby känner du till något fall?
 5. Vi bodde i norra Khao Takiab och det var riktigt lugnt och skönt dock ingen strand stora delar av dagen. Men som sagt 10 minuter in till centrala delarna av Hua Hin och kostade 10baht med bahtbussen och 150 med taxi/Tuk Tuk. Om vi skulle åka ner igen så skulle jag vilja bo i centrala delarna och helst av allt Centara som har stora grönområden och ligger lite avskiljt men ändå centralt.
 6. Kul att uppleva en stad med 20 öl i kroppen i den där värmen. Inget jag skulle vilja göra .
 7. Tycker böckerna av Buthler Öhrlund är bra men dem blir sämre och sämre. Känns som dem bara mjölkar ut med CS. Vill även passa på att tipsa om Anders De La Mottes böcker bra action.
 8. Dem tre senaste resorna har dessutom Thai kommit in ca 20-40minuter tidigare än beräknat
 9. Inrikes terminalen ligger 2 våningar upp (har jag för mig) det är gott om tid.
 10. Har inte bott på någon av stränderna men jag skulle lätt kunna tänka mig att vara 3 veckor igen på Koh Chang. Vi bodde 16 nätter på WSB i mars-april i år och detta var tredje resan dit. Vad jag har hört så är det rätt mycket festande på Lonely beach med ett yngre klientel. Av dem två skulle jag valt Klong Prao eller som tidigare föreslagits Kai Bae.
 11. Vi var 16 nätter senast på Koh Chang och jag tyckte inte det var tråkigt. Då det var lite liv och rörelse men inte för mycket. Khao Lak är för dött och Kata/Karon är för mig för mycket av allt medans Koh Chang är precis lagom.
 12. Har inte bott där men åkt längs med hela östkusen (iofs bara på vägen) men taxichauffören som bodde där sa att stränderna inte var lika bra som på västkusten och restaurangerna var bra men få och ganska långt mellan dem. Naturen är dock underbart vacker och kan tipsa om att ta en tur ut i mangroveträsket och promenera på bryggorna dem byggt upp.
 13. Om man gillar pulsen och livet på Phuket så tror jag man får lappsjuka i Khao Lak för det fick jag.
 14. Angående flyg vs minibuss så är det helt klart en prisskillnad. Flyger kostar ca 4000-6000 baht per person tur och retur. Medans minibuss kostar 9000-12000 för alla tur och retur. Personligen sitter jag hellre på flygplatsen Bangkokairways lounge i 2h än spenderer den i trafiken i Thailand. Tidsmässigt är det som Pelle säger ungefär lika mycket tid som går åt.
 15. Dem ligger så långt norr ut man kan komma (nåja) på WSB efter KC Grande.