Ejje

Medlem
 • Innehållsantal

  1 000
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Ejje

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Länge sen sist. Känner inte igen mig. Verkar krångligt.
 2. Ta med långkalsonger http://englishnews.thaipbs.or.th/cold-season-has-arrived-and-remains-longer-than-the-past-few-years/
 3. Ursäkta, jag menade hotellet. Dom svarar inte på någonting. Den rättmätiga ägaren har tagit tillbaks hotellet efter flera år av uthyrning och håller nu på med renovering etc.
 4. Ålder, barn, intressen? Vad önskar ni med er semester och hur länge? Budget etc? Kamala är den plats jag personligen och övriga familjemedlemmar har ett gott öga till. Huserat där 17 ggr. Flertalet longstay eftersom vi är pensionärer. Kamla är en bra utgångsplats. Tänk bara på att det finns i praktiken inga bussar utan man är hänvisad till taxi. Kan bli dyrt om man vill vara inne i Patong varje dag/kväll. T/R runt 1000thb.
 5. Tack för tips. Har redan prövat det. Går inte att boka. Sidan död mest trolig pga att det är ny management och restaureringar pågår. Bästa sättet vore att få personlig kontakt på plats.
 6. Hallå, ingen på plats som kan förbarma sig? Har uttömt alla vägar.
 7. Finns det någon i Kamala som skulle vilja gå in på The Club Hotel efter mainroad strax före trafikljusen på vä hand om man kommer från Patong och fråga om mailadress. Man har bytt management så gamla adresser funkar inte. Inga adresser på nätet funkar heller. Tack
 8. http://www.expressen.se/allt-om-resor/resmal/asien/thailands-nya-lag-forbjuder-olselfies/
 9. NU blir det fullt. http://www.phuketgazette.net/phuket-news/Tourists-flock-Phuket-Chinese-New-Year/63090#ad-image-0
 10. Här kommer några som jag har tyckt om att slumra till. Henning Mankell - Handen Håkan Nesser - Kvinna med födelsemärke Håkan Nesser - Elva dagar i Berlin Jo Nesbo 2013 - Polis Kjell Eriksson - Spetsad Liza Marklund - James Patterson - Postcard Killers Philip Kerr - Falskspel Arnaldur Indridason - Den som glömme Arnaldur Indridason - Nätter i Reykjavik Camilla Läckberg - Lejontämjaren David Lagercrantz-Det som inte dödar oss Jan Guillou - Blå Stjärnan Jo Nesbö - Blod på snö Jörn Lier Horst - Vinterstängt Liza Marklund - Järnblod
 11. Är väl lite partisk men efter 17 ggr så föredrar jag Kamala, jättefin barnstrand, lugnt vatten, bra matställen och nära till allt. Nackdel att det inte finns lokaltrafik, det är taxi som gäller. I och för sig är en lokalbussresa till Phuket Town en liten upplevelse, tar en dag fram och tillbaks. Många fina hotell i alla prisklasser.
 12. inte på stränderna
 13. info@swedishconsulatephuket.org; Svensk konsul som skall bistå Svenska medborgare i trångmål.
 14. När jag fick betala införselavgift och skatt på min kavaj jag glömt i Hong Kong och som skickades i ett vanligt kuvert.