Psyco

Medlem
 • Innehållsantal

  25
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Psyco

 • Placering
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. har visat bilden förut...men denna spindeln hittade vi i en bungalow som vi bodde i. Den var stor som en cd-skiva med benen. otrevlig typ. skriv gärna om ni vet vad det är för sort och om den är giftig.
 2. Har planer på att besöka Ko Samet till sommaren och har läst att stranden "Ao Kiu Na Nok" ska vara grymt fin men jag hittar bara ett svindyrt boende på den stranden, vet någon om det finns något annat billigare boende där? http://www.travelfish.org/accommodation_profile/thailand/eastern_thailand/rayong/ao_kiu_na_nok/all/2892 Vilken är er favvostrand på ön?
 3. Undrar om ni har någon erfarenhet av detta bolag, hittade ganska bra bra priser med detta bolag till sommaren. //stefan
 4. kolla in följande länk, jag köpte deras "buffet ticket" och det funkade kanon. Då ingår buss från bangkok till chumporn, samt speedboat mellan öarna Koh Tao --- Koh Pangan --- Koh Samui. Alla dessa resor mellan orterna måste utnyttjas inom 30 dagar. 1250 bath, c:a 250 kr. Du kan säkert spara några kronor om du köper resorna av någon annan än Lomprayah men jag tyckte att det var grymt skönt att ha alla biljetter färdiga. Men om du inte ska till de två andra öarna så är ju paketresan lite önödig. http://www.lomprayah.com/E/ticket_buffet_eng.htm
 5. Hehe...en blandning av Resorb och Leo är kanske det ultimata?? ;D
 6. Pannlampa/ficklampa som redan tidigare sagts, multiverktyg typ letherman, förstahjälpenkit med pincett, sårtvätt, plåster etc. Vätskeersättning är också bra och ha till hands.
 7. Jag och min sambo var i Thai från 17 Juni till 17 Juli i sommras och vi var också oroliga för hur vädret skulle vara, skulle hela semestern regna bort snurrade i huvudet innan avresan. Visst var det disigt och mulet många dagar men det var helk OK för oss, värmen är ju nästan jobbig när det är klart och soligt. Det är ju lite lotto över det hela...ni kommer vistas i Thai i 3 veckor och ni kan tur med vädret likaväl som otur, det är bara och hoppas på det bästa. Under vår resa i somras var det bara 1 dag av 28 som regnade bort och då var vi i Ao Nang. Från Ao Nang åkte vi till Phi Phi och där var det kanonväder i 6 dagar. Jag rekomenderar att ni tar östsidan med Koh Tao --- Koh Pangan --- Koh Samui. Koh Tao var i allafall för oss det finaste stället under vår resa, så jäkla skön och avslappnad stämmning. Jack Johnsson låtarna som spelades överallt går man fortfarande omkring och nynnar på.
 8. Bodde på P.P Casita i Juli och det var riktigt fint. Betalade 1200 Bath/natten inkl. frukost. Bodde också på P.P Cabana för 9000 bath/5 nätter och det var helt klart värt priset tyckte vi. Självklart gäller inte de priser jag nämner under jul, man får nog 3 eller 4 dubbla dem skulle jag tro.