Solälskare

Medlem
 • Innehållsantal

  445
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Solälskare

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Au Bon Pain - ja, den är lite dyr, men för mig är den värd (tycker om deras ceasarwrap och olika bakelser) - men jag äter inte där varje dag heller.
 2. Från Rabbit (vars restaurang enligt min tycke är oförskämt dyrt) kan du promenera mot Jomtien och hitta Eurostar. Eurostar på sina dagar var en bra restaurang, numera vet jag inte, men värt ett besök. Inne i Pattaya brukar vi gå på Sizzler (som finns både på Central Festival Plaza och på Royal Garden) när vi är trötta på thai mat. Sen kan jag rekommendera ett besök på Central Festival Plazas nedre botten - med alla möjliga mat. Sedan finns det en Café var du kan köpa inte bara kaffe och bakelser, utan soppa, wraps och du sjäv kan sätta ihop sandwichar - Au Bon Pain. Den finns en på strandsidan av Royal Garden och en på Avenue.
 3. Ohh fy bubblan...det var en riktig dyyyr flygbiljett Business troligtvis, lr en väldigt bra säljare på resebyrån Japp, business.
 4. Flybiljett för 2: 38.000,- kr. Boende: gratis (bor hos en vän). "Fun fond" inkl.mat. cca. 7000 kr för 20 dagar.
 5. Japp, vi har hört den också .. "Varför åker ni alltid på samma ställe?" Jag tror att tråkighetsfaktor i andras ögon är att man inte väljer alltid nya resmål.
 6. Solen och poolen. Havets vågor. De tre katterna som jag brukar mata. Att man kan när som helst köpa orkidéer.
 7. Det kan nog stämma mycket väl det du skriver =) Är inte så insatt i det. Ska försöka få tag i ambassaden för att få dessa siffror bekräftade. Tack =) Dessa kan du se via linken som jag presenterade. Du kan se besökare uppdelade per natonalitet, ålder, inkomstgrupper etc. Ställ in år och välj ackumulated from January to December. Iaf: 2004 224761 svenskar 2005 222932 2006 306085
 8. Se Thai Turism Authory besökstatisk här, det finns en uppsjö av statistik bara gallra: http://www2.tat.or.th/stat/web/static_download.php?Rpt=nmt Lycka till med uppsatsen!
 9. Det varierar; beror på pris/uppgraderingsmöjligheter/framkomlighet. Från 2003 har jag flugit med Lufthansa, Thai, Swissair (dåvarande), Finnair flera ggr, Austrian Airlines och SAS flera ggr. Nu i januari blir det Thai igen.
 10. Ibland brukar vi köpa uppblåsbara madrasser på plats - om sängen är hård.
 11. Jepp, instämmer. Se upp när du åker songthaew! Gott om ficktjuvar på senaste året. Ha inte pengar i fickan.
 12. På östkusten är det (oftast) lågvatten då. Dvs det går inte så bra att bada. (
 13. Jag läste på Thaivisa (tror jag, engelspåkig sajt var det iaf) att de ynre israeler är inte bryr sig om någonting, störande och visar allmän ohyfs. Dock man kan inte påstå att alla är sådana.
 14. Jag förstår inte sådana som lånar för att resa. Jag skulle inte ens må bra under semester pga lånet. Pga rådande finanskris tror jag det blir väldigt svårt att få konsumtionslån...
 15. Resan är bokad och betald redan flera månader tillbaka. Planerar nästa resa i juni/juli 09.