Endoo

Medlem
 • Innehållsantal

  8 355
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Endoo

 • Placering
  Avancerad medlem
 • Födelsedag 1978-03-14

Kontakt

 • Hemsida
  http://www.thailandresor.org

Profilinformation

 • Kön
  Male
 • Plats
  Phuket / Thailand
 1. Man kan äta billig thaimat under 100 baht över hela Phuket. Långt under 100 om man så vill beroende måltid. Äter man på större Thai kedjor som tex MK får man räkna med betydligt mer. Självklart olika pris beroende på vilken typ av hak men även turiststråken har betydligt billigare än de högre priserna som nämns här.
 2. Har du bott i Thailand sedan dess (-05) Endoo? Nej efter 6 dagars resan 05 bestämde jag mig och -07 flyttade jag men den resan räknade jag inte som semester. Men kom på att jag faktiskt va i Thailand 2 veckor 09 som break under en period på några månader jag var i Sverige och fixade så det va ju en Thai semester till.
 3. -99 första och sen blev det bara en till 1v resa -05 sen va det färdig semestrat.
 4. Om man har 5 cm djupt sår i huvudet har man inte väldigt mycket kött på huvet då eller gick såret in i hjärnan? Jag kanske bara är trög. Hur som tur för honom att det inte gick ännu värre. Såg inte så roligt ut det där.
 5. Myggorna som bär på dengue är dagaktiva. Myggor finns överallt i Thailand. Bästa sättet att skydda sig är myggspray och/eller heltäckande kläder. De din kommit in i huset lägger sig inte och sover när solen går ner Finns även på kväll och natten ute men som vanligt mest mellan 17-19 snåren. På dagen tycker jag de är sällsynta på öppna ytor men runt snårig terräng kan det vimla av de dygnet runt.
 6. Mysig kväll och dag med familjen inkluderat familj från Sverige. Jul kan firas utan hysteri av något slag.
 7. Har bara två ord att säga ...... JÄVLA DÅRE. Man får ju en klump i magen bara av att titta hehe. Tur man är mer lättroad än den killen Se den här från början till slut så är du nog helt slut sen.
 8. Hmm bara en timme, då kanske det var en ofrivillig brand eller då var det någon som tröttnade och sa ifrån.
 9. Säkert bara någon som gillar att elda, thais i särklass viktigaste syssla.
 10. Har sett en del hemskheter under mina år här men såg betydligt oftare tjafs och bråk i Sverige dock när det sker här är det "all in". Oprovocerat våld är i mycket ovanligare här. Sverige känns i på den fronten mer riskfyllt. Bara min syn. Sen är det väl inte speciellt svårt att se till att bli lynchad i Thailand om man beter sig illa, livets värde är tyvärr hos en de lite annan och folk has ihjäl för mindre.
 11. Har inte varit så aktiv så sent svar men Railay Bay Resort är helt okay och vill du lyxa till det så Rayawadee
 12. På Railay gör man inte så mycke, chillar klättrar eller kajakar är väl de vanligaste. Om du gillar upptäcktsfärd så kolla in princess lagoon. Vart ska du bo?
 13. Jag vill även rekommendera Ya Nui beach för snorkling. Ligger nere på sydspetsen bara ca 10 min från kata
 14. Från Rassada alldeles. Id utkanten av phuket town till Tonsai på Phiphi tar oftast dryga timmen med vanlig färja, finns snabbare val också. Vill ni ha hålligång så stanna på de centrala delarna av Phiphi, många tror att det är vad som finns men vill ni ha lugn så sök er norrut, finns många näst intill helt öde stränder.
 15. Urtrist. Vill man (läs vi) ha lugn och ro med fina stränder tar vi hellre bilen till Lanta (bor på Phuket) fast det är mycket längre än till Khao Lak.