Bullmamma

Medlem
 • Innehållsantal

  813
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Bullmamma

 • Placering
  Avancerad medlem

Kontakt

 • MSN
  asa._johansson@hotmail.com

Profilinformation

 • Kön
  Female
 • Plats
  Borlänge
 1. Kollar där! Tack! Tråkigt om det försvunnit restauranger från stranden där...
 2. Hej! Har förstått att dom rensat på stränderna även i Khao Lak. Någon som vet hur det är vid norra delen av Bang Niang nu? Mvh Bullmamma
 3. Bang Niang
 4. Är i Nai Yang nu och hörde om det. Inget som märkts här.
 5. Small Sandy Beach? Är det Secluded beach (Hat Lek) du tänker på? Brukar ibland också kallas för "Hidden Beach". Kärt barn har många namn Stigen ner går från en parkeringsficka i en nästan 180-graders kruva strax söder om Nang Tong. Det är en nationalpark, så om någon sitter i kiosken, så TROR jag det kostar 20-50THB per person. Kan dock minnas fel. Karta Jamen precis! Som sagt kärt barn har många namn. Fast vad jag såg så stog det Small Sandy Beach på taxitavlorna.
 6. Åk ner till Small Sandy Beach. Ligger längre söderut. Det ligger i en nationalpark som jag inte kommer ihåg namnet på. Ganska jobbig uppförsbacke på tillbakavägen dock. Sen kan man ju åka på utflykt till exempelvis Khao Sok nationalpark på kanotfärd. Kolla tripadvisors engelska forum. Där finns mycket matnyttigt!
 7. Är herrn hemma i februari? Det blir Khao Lak denna resa oxå😊😊😊 inte Lanta som jag tänkte först. Så då dyker vi nog upp hos dej och tar en öl eller tre....
 8. Hej hej! Åk upp till White Sand beach! Jättemysigt med några restauranger och några bungalows. Tipsar gärna om en annan liten fin strand som kallas för Small Sandy Beach, har jag för mej. Ligger söderut i en nationalpark vars namn jag glömt.... ganska drygt att gå upp från stranden till vägen... en trip till Khao Sok med lite kanotpaddling. Similan eller Tachai om ni är snorklingsintresserade. Vart kommer ni bo? Mvh Bullmamma
 9. Är i Khao Lak nu åker dessvärre hem imorgon.... vädret har varit lite blandad kompott men oftast strandväder. Idag har det varit mulet och lite duggregn bara på eftermiddagen men det drog bort på 10 minuter.
 10. Koh Kho Khao är mysigt, men vattnet är inte så klart. Men annars hur lugnt och fridfullt som helst.
 11. Gick igen lite gamla mejl och hittade Popeye i Kamala. Ligger iof en bit från stranden men verkar ha bra priser! Har inte bott där själv. Sen vet jag att det förr fanns ett ställe som hette Peters, oxå bra priser. Siam Guesthouse, mitt på beachgatan rent och frächt. Grace Resort oxå. Vet inte om det finns kvar. Kollar om jag kommer på fler.
 12. Hej! Har aldrig bott i Patong men åker varje gång dit ett par gånger med mina äldsta söner, vilket jag tycker är fruktansvärt påfrestande. Dock endast kvällstid., så hur det är på dagen kan jag inte uttala mej om. Kan säkert vara trevligt. Men däremot har jag bott både i Kamala och Kata och skulle utan tvekan rekomendera Kamala! Vi har flera gånger bott på The Club. Har pool. Det är typ bostadsrätter som hyrs ut via agent i den ena delen och "hotell" i den andra. Bor man på hotellet så ingår frukost, men känner på något sätt att jag nog hellre skulle rekomendera den delen som hyrs ut av agent. Vi bodde ett år i den delen (då var det hotellägaren som hyrde ut lägenheterna) under jul och det var en lägenhet med 2 sovrum och ett vardagsrum. Det tar mellan 5 -10 minuter att gå till stranden. I kamala så finns det som sagt ett bra utbud av mysiga restauranger och det är nära till Patong om man vill beskåda spektaklet där. Ska kika om jag kan hitta några gångbara adresser. Finns oxå ett ställe utmed beachgatan som i alla fall förr hade en större typ lägenhet. Hette nog Siam appartments då. Någon annan med mer koll nu?
 13. Sitter precis och kollar priser.. För 2 vuxna och ett barn (10 år). Hittat flyg 21/2 - 7/3 för 19000 till Phuket. Hotell 14 nätter ca 7000. Mat på restaurang ca 4000. ( Äter mest thai ) Solstolar (vilket ofta glöms bort..) 700. Övrigt som snacks, dricka, glass, ÖL, någon utflykt, transport och lite annan shopping 7000. Tot ca 38000.
 14. Åkte på en endagsutflykt till Coral och Racha men Coral var då absolut ingenting! Skitigt på stranden och MASSA skräniga japaner(eller nåt). Däremot så var Rascha helt underbart tycker jag.
 15. Tycker ni ska skippa Coral Island.. Skitigt och hur mycket dagsturister som helst, i alla fall när vi var där. Raya island är jättefint.