nevelius

Medlem
 • Innehållsantal

  2 069
 • Gick med

 • Besökte senast

Om nevelius

 • Placering
  Avancerad medlem

Kontakt

 • Hemsida
  http://susslever.blogspot.com/

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Tror jag inte, det är melodifestival
 2. OMG Jag vet inte om jag ska tro att Sohma drivit med oss ända från början? Jag börjar nästan tro det, för det här kan ju bara inte vara sant, att två vuxna friska vältränade män låter bli att åka till Thailand på grund av detta
 3. Sanne, varför vara uppenbart otrevlig mot någon som faktiskt inte alls menar att vara otrevlig mot dig? Jag kan inte förstå varför man måste bli så upprörd över något som är..... ingenting.
 4. Med förlov sagt, men vilken underhållande tråd //nevelius som mer än en gång blivit bemött med "solly madam, no have king kong size..." och "excuse me madame, are you pregnant?" :rolling on the floor:
 5. Jag säger också Old Town. Jag var där för ett par månader sedan och jag är rätt säker
 6. Vilken rysare! Vad hände??? Tack och lov att allt slutade väl för er.
 7. Good Days på Phra Ae. Jag rekommenderar det varmt.
 8. Så här ser de snälla ut som det fanns ganska gott om. Det fanns också en annan mindre sort, några centimeter stora bara och nästan helt genomskinliga. Ingen av dessa sorter bränns. Däremot kan man ibland få ett litet stick av en liten vattenloppa, en så är det nästan överallt i Thailand tycker jag.
 9. Din vovve såg vi inte till tyvärr. Det var väldigt lite hundar där. En fanns det som vi minns,en ung brun jycke som var gladare än glad En helskön racermaskin som sprang lyckligt runt och lekte överallt.
 10. Good Days blev verkligen en positiv överraskning. Vi stortrivdes. Sammanlagt var vi tio personer som hängde ihop och vi disponerade fyra olika bungalows utspridda över området. Det gjorde inte oss något, området är sammanhållet. Vi hade tre stycken vanliga A/C Bungalows och de var definitivt prisvärda. Stora (för klassen) och rymliga, rent och fräscht. Tonårsflickorna hade en Superior Bungalow, också kanonfin. Familjebungalowerna såg jag bara på utsidan, tyvärr inte invädnigt. Stämningen på stället är lugn och avkopplande. Det ligger fint och lugnt vid Phra Aes södra ända. Folket på stranden var lätt räknade, det var allt annat än trängsel. Det finns ett par små mathak vid stranden nedanför hotellet plus ett knippe massagehyddor. Det är väldigt vackert där. Det går som en "å" mellan hotellet och stranden, den får man vada igenom när det är högvatten, men den är inte djup så det tyckte vi inte var något problem. Stora vägen är det nära till, men inte så nära att den varken syns eller hörs. Praktiskt. Tuktukar står nästan alltid och väntar när man kommer upp dit. Det finns gott om trevliga matställen vare sig man går längs stranden eller vägen. Maten på hotellets restaurang är ok, men lite väl dyr tyckte vi. Frukostbuffen får godkänt med plus. Poolen och barnpoolen är också bra. Personalen är trevlig och hjälpsam. Det var rätt mycket maneter i vattnet när vi var där, men inga brännmaneter. De var snälla slemklumpar bara.
 11. Om det var sådana här maneter du hittat så bränns de inte ett dyft. Bilden är tagen på Lanta för drygt en vecka sedan. Det fanns också en annan sort väldigt små nästan helt genomskinliga maneter som inte heller bränns där.
 12. Södra Phra Ae var lugn lugn lugn... och alldeles underbar när vi var där för en dryg vecka sedan. Svenska, javisst, men finnar, thailändare, japaner och ett par norrmän också
 13. Efter allt jag läst i den här tråden måste jag säga att jag är ruskigt glad att jag valde Long Beach för min första vistelse på Lanta. Jag tror det blir kanon. Vi ska bo sex nätter på Good Days, som får både ris och ros här. Hur som helst, sex nätter är ingen evighet och det där med maten är ju inget problem. Jag gillar att knalla runt och prova nya ställen, speciellt på kvällarna. Jag tror att vi får det bra.
 14. edit: tar bort mitt svar till Sohma.. Martin har redan sagt vad jag ville säga.