Alexandra

Medlem
 • Innehållsantal

  632
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Alexandra

 • Placering
  Avancerad medlem

Kontakt

 • Hemsida
  http://nattfari.blogg.se

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. 2008 var jag och familjen i Khao Lak och bodde då på Nanthong beach. Nu skall vi tillbaka till Khao Lak över nyår och har bokat en beachfront bungalow på Fanari Beach resort & Spa Seafront på Bangniang beach, då vi blev väldigt förtjusta i just den stranden och Fanari verkar vara ett fint hotell som många är nöjda med. Nu har jag läst om att BangNiang har förändrats de senaste åren, och att delar av stranden delvis har försvunnit i området vid Ayara villas, Casa de la flora, och Fanari, och det har byggts betongmurar för att hålla undan vattnet. Någon som varit där nyligen och vet hur det ser ut på norra bangniang nu?
 2. Tror också Leam Singh!
 3. Koh Rok?
 4. Nånstans i Khao Lak?
 5. Kan det vara Koh Hong?
 6. Jeppe83´s bild: Kan det vara Landin Island i närheten av Koh Hong?
 7. Härlig film!
 8. Pakibia Island?
 9. Dottern flätade håret på en salong i Ao Nang, det var väldigt praktiskt då det utsätts för mycket sol och salta bad. Skönt att slippa reda ut tovor varje kväll... Minns tyvärr inte vad salongen hette, men det var första från ingången till Somkiet buri Resort om men går nedåt stranden (om det är till ngn hjälp). Tror att det kostade runt 800 Baht. Sonen klippte sig där också. Kostade 240 baht och det tog bara 10 min, det var den snyggaste klippning jag sett!
 10. Här är ytterligare en bild från Pakibia Island:
 11. Vi betalade 3800 Baht för hela båten. Det var fast pris vid longtailstationen, och vi åkte från Ao Nang.
 12. Bamboo Island!
 13. Tror också på Lanta!
 14. Fast planerandet är ren njutning...det är som en resa innan resan!
 15. Men det lät inget vidare det där med maneterna...jag är lite orolig över box jellyfish-varningarna. Dessa maneter lär jag nojja upp mig på, även om de är helt ofarliga. :-\