trampolin

Medlem
 • Innehållsantal

  146
 • Gick med

 • Besökte senast

Om trampolin

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Not Telling
 1. Vi har varit i Thailand fem gånger på sommaren i mitten av juni till mitten av juli. Har haft bra väder på samtliga resor. Vi har varit på Samui,Phangan och Tao samt Bangkok.
 2. Brukar boka direkt via hotellet och de brukar aldrig be om kontouppgifter. Tycker för övrigt att numera får man bättre pris om man bokar via hotellet istället för tex Hotels och booking etc.
 3. Vi bodde också på Buri Rasa sommare 2016 och tyckte att den lilla bukten var så härlig. Gjorde en dags utflykt till Haad Rin och där var extremt lågt vatten i början på juli. Håller med om att det är kul att testa nya ställen när man gör om en rutt. Trevlig resa.
 4. Brände mig rejält i vintras på en manet på Kho kho khao. Vattnet var aldrig riktigt klart på detta ställe så man hade ingen sikt. Mycket obehagligt på denna för övrigt fantastiska ö.
 5. Bodde på Sita Beach resort i en villa på stranden. Stället höll hög klass. Lippe var så härligt. Åkte dit via Malaysia
 6. Nej, men skulle jag resa nästa vinter så skulle jag utan tvekan välja Twin Lotus. Oslagbara hus vid stranden.
 7. Ska till Thong nai pan noi i sommar från Koh samui. Hur tar man sig bäst dit ? Hur lång tid tar det att åka mellan Tongsala och Thong nai pan med taxi? Eller åker man båt? Kan man åka direkt med tex speedboat från Koh samui?
 8. Har varit i Thailand flera gånger på sommaren. Har bott på Had Salad på Koh Phangan men tycker knappt det går att bada där på sommaren. Funderar också på Thong nai pan noi i slutet av juni och har tittat på Buri Rasa. Tänkte stanna ca en vecka. Önskar mig ett lugnt ställe med badbar strand, restauranger och massage på stranden samt att stranden ska vara bra att promenera på. Är det så det är här så är jag nöjd.
 9. Någon som har varit i Khao lak i juli? Hittade en resa dit med väldigt bra pris och blev lite sugen. Behöver inte ha blå himmel i fjorton dagar men heller inte heldags regn under hela resan. Går det att bada eller är vattnet för strömt. Är byn igenbommad? Har varit i Thailand flera gånger på sommaren men då varit på öarna runt Samui.
 10. Har varit på Lipe i oktober och det var lugnt, mys, vita stränder och helt fantastiskt. Åkte dit via Langkawi.
 11. Tack för tips och åsikter. Gärna fler. Håller med Evert att det är så härligt att vi tycker olika, alla vi som älskar detta fantastiska land.
 12. Tack, jag kollar upp Florist. Vad tyckte ni om stranden,badet?
 13. Har funderat på Mae Nam beach på Koh Samui i juni- juli. Tittar just nu på ett hotell som heter Hacienda. Har besökt Samui många gånger men aldrig denna strand. Undrar om någon vet hur stranden är. Lite orolig över att det ska vara gyttjebotten som det ät på Bo Phut stranden.
 14. Så nu kan man inte sitta där på stranden på kvällen och äta middag längre? Strandrestaurangerna finns kvar men inte nere i sanden. Allt ligger uppe i kanten längs med hotellkanten. Lite synd tycker vi. Det var så himla mysigt tidigare när de dukade upp nere i sanden vid vattnet. Allt med facklor och lyktor är borta.
 15. Vi var på Mook i en vecka. Startade semestern där. Var väldigt trötta när vi kom dit och tyckte det var väldigt skönt att varva ner här. Vi åkte ut en dag och snorklade samt besökte Loh kradan. En del av oss besökte även Emerald Cave, den ligger bredvid Charleys. Vi promenerade en del längs vägen i härlig djungelnatur. Annars tog vi det väldigt lugnt med sol bad böcker massage och prat.