engard

Medlem
 • Innehållsantal

  2 337
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om engard

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Female
 1. Finns gott om haj även vid Perhentian, Malaysia. Där hade vi förmånen att snorkla brevid dom så gott som dagligen...
 2. Tarutao är "bebodd"...
 3. verkar dumt att informera dom om det men om du måste ska du nog se till att få läkarintyg om att du behöver resa...
 4. Ja, absolut. Många fina öar. Tarotau-ön är lite häftig, gammal fängelsekoloni.
 5. Ja kan det bero på att dom genetiskt är rustade bättre för värme än vi från kalla norden? Mao vi svettas mer dom mindre Just nu umgås jag med "en syster" som är på besök för första gången i Sverige och hon frös som attan igår när det var 19 grader celsius..
 6. Älskar ödlor i alla former...funderar på Komodo till nästa semester... mmmmm låter spännande... får la hoppas att boendet är högt upp... Nä då, i Somras på Perhentian hade vi en varan boendes på toataket, hur mysigt som helst. De sussar ju på natten så han (hon ?) höll sig lugn då iaf. I gryningen va det värre
 7. Älskar ödlor i alla former...funderar på Komodo till nästa semester...
 8. "Dom" använder fisksås i maten Anledningen till att man saknar salt är forstås att vi i Sverige saltar mer i maten men också för att vi svettas ut saltet i Thailand vilket vi inte gör i lika hög grad hemma. Så SALTA om det finns salt eller ät nåt salt "typ" chips. Saltbrist är inte att leka med..
 9. För Martins kännedom (och kanske andras) meddelas att v 44-45 är höstlovsveckor och en av dom mest bokade under hela året.
 10. http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=84185&lid=puff_1230970&lpos=rubrik
 11. Vad sägs om att ge dig in i en debatt på BP, där verkar finnas en del med motsatta åsikter...
 12. Ska tydligen bli debatt m Josefsson i svt imorgon om detta ämne. Publik är välkommen, se länk ovan
 13. Ja det ska bli kul att läsa den boken.... Iofs tycker jag att det är bra om turister får upp ögonen och ser vart dom har åkt. Tyvärr är detta citat inte självklart för alla turister: "Vad betyder det att vi reser mer i dag än tidigare? Jo, det betyder att förutom att vi har en större möjlighet till härliga semestrar också har en chans att se andra kulturer, träffa på andra uppfattningar och bli mer toleranta." Malee, maila Skansen !