Wikan

Medlem
 • Innehållsantal

  620
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Wikan

 • Placering
  Avancerad medlem

Profilinformation

 • Kön
  Male
 1. Fruktansvärt och omskakande. Har varit med om en liknande händelse för många år sedan.
 2. Jag tyckte Hong Island var värt ett besök
 3. Jag gillade också stranden. Betydligt lugnare än Kata, kanske lite väl lugnt ...
 4. Det skulle vara intressant om du ville delge vad det är som gör att du tvekar om du vill stanna eller inte.
 5. Längre söderut på den stranden är det ofta större vågor och röd flagg (men folk badar ändå gladeligen och en del släpar glatt med sig sina barn ut i vågorna och strömmarna.... ). Det är sånt man bara inte kan förstå!!!! Men så händer det olyckor också. Helkorkat att bada om röd flagg !
 6. Varför välja en? Välj båda. Bo mellan Karon och Kata. Låt "dagsformen" avgöra vilken strand du väljer.
 7. Det finns båtar där hela dagen. Alternativt kan du göra upp med den som kört ut dig att komma och hämta dig vid en speciell tid. Ja, det finns fika att köpa. Både matställen och en del mindre mataffärer.
 8. En riktig cliffhanger ! Nu väntar vi med spänning på fortsättningen
 9. Bra sagt CT. Den här tråden håller en enormt låg debattnivå men det kanske inte är så konstigt med tanke på att den heter "Hata Phuket". Det hade varit mycket intelligentare att kalla tråden "För- och nackdelar med Phuket - Jag tycker si, vad tycker ni?" eller något liknande. Nu har det ju mest blivit pajkastning, vilket inte leder någon vart. Hata är ett alldeles för starkt ord i det här sammanhanget. Bättre kvalité på inläggen, gärna spetsat med humor, anbefalles! Att Thailand förändras är inte så konstigt, det gör alla länder och eftersom turismen är ett av de bärande benen i Thailands ekonomi är det inte så konstigt att turisorterna påverkas. Det kallas utveckling! Göran Håller fullständigt med.
 10. Jag tyckte bra om Phuket. Visst, mycket turister och högre priser vid dem turiststinna stråken, men det var jag inställd på och inget att bli särskilt överraskad över. Det finns många sidor av Phuket - inte bara Patong, Karon och Kata - och det gör ön spännande. Jag kan tänka mig att åka dit fler gånger, men nyfikenheten gör nog att jag söker mig efter någon ny plats jag inte besökt tidigare.
 11. Är det inte meningen att blöjor skall suga...?
 12. När jag var i Phuket förra året träffade jag - av en slump - på dels en kollega som jobbar inom samma företag men på ett annat kontor samt en gammal bekant. Alltså, på vissa ställen inte det inte bara vanligt med svenskar i allmänhet utan man "riskerar" dessutom att träffa folk man rent av känner.
 13. Vinddraget fläktar så gott...
 14. Angående vädret så kan du hålla lite koll på denna tråd: http://www.thailandforum.se/index.php?topic=443.720
 15. Verkligen fina bilder