Captain Thailand

Medlem
 • Innehållsantal

  13 311
 • Gick med

 • Besökte senast

  Aldrig

Om Captain Thailand

 • Placering
  Avancerad medlem

Kontakt

 • Hemsida
  http://www.thai.nu

Profilinformation

 • Kön
  Male
 • Plats
  Koh Samui, Surat Thani
 1. Hej, Jag jobbar online i Thailand sedan 11 år tillbaka. Jag och frugan livnär oss huvudsakligen på: turbokning, hotellbokning och handel med domännamn. Jag har inga planer på att flytta tillbaka till Sverige.
 2. Jag kan verkligen se det framför mig. Handfallenhet vid sjukdomstillstånd och olyckor är inte direkt sällsynt. Grundläggande akut-sjukvårdsutbildning är nog inte en prioritet i många av skolorna, men man tycker/hoppas ju att kabinpersonalen borde vara ett undantag. Även jag hoppas allt blir bra! Krya på dig.
 3. Haha, Ibland blir det inte som man tänkt sig. Jag glömde min vigselring på ett hotellrum i Ho Chi Minh City och de vägrade skicka den hit till Thailand, med motiveringen att det var olagligt. Men jag åkte dit med en vän och hämtade den (och passade på att ha en kortsemester i staden med världens galnaste trafik?!).
 4. Jag är ganska övertygad om att det främst har med naturliga variationer att göra. Som sagt var det ovanligt torrt och soligt denna regnsäsong. Så var det inte förra året. Ps. Somrarna var alltid finast när man var barn.
 5. Ps. Jag tror det är slumpen som främst avgjort denna relativt molniga sommar här.
 6. Japp, många dagar med växlande molnighet denna sommar. Regnet har uppskattats av oss som bor här (det regnade alldeles för lite under den normala regnsäsongen), men självklart är det ju trist när det regnar på de solälskande besökarna.
 7. Hej, Just i år har det regnat ovanligt mycket under "sommaren" på Samui, men nästan uteslutande i form av korta skurar. Solen har synts till betydligt oftare.
 8. Instämmer! Thailand behöver regn!
 9. Hej, Jag och vovven höll på att trampa på en kobra i Lamai för ett par år sedan. Dessbättre såg vi den i tid.
 10. Hej, Mitt minimi-rekord är tandborste, pass och resecheckar. Jag hade inte ens handbagage. Detta var i mitten på nittiotalet. Kläder och väska införskaffades i Bangkok.
 11. Hej, Jag har gillat Phangan sedan tonåren (23 år sedan) och gör det fortfarande. Om man ogillar mycket partaj är det bara att undvika Had Rin.
 12. Hej, Chaweng (inte minst södra delarna), Ao Thong Takian, Södra Lamai och Choeng Mon är i mina ögon MYCKET bättre än Bo Phut. Bo Phut är helt ok för att äta middag strandnära, men som badstrand är den medelmåttig.
 13. Dom hänger väl samman med latestays.com och asiawebdirect.com så det torde vara nära nog kassaskåpssäkert Ja, Bangkok.com ägs av Asia Web Direct som i sin tur köpts upp av Wotif Group som är en australiensisk stor aktör.
 14. Hej, Bangkok.com är säkra att boka med. De ägs av en stor aktör.
 15. Hej, Trots att många av oss (även jag) har "varnat" för norra Lamai, så stormtrivdes min bror på Palm Coco Mantra för någon månad sedan. Lugnt och skönt och det gick bra att bada tyckte han. Dock är det ofta väldigt långgrunt på sommaren. Hotellet ligger intill lyxiga Renaissance Resort och har mestadels bra recensioner i Tripadvisor. Man skall dock undvika att boka de minsta standardrummen som är lite trista. Superior, Deluxe och Villorna är dock toppen. Detta stället är för de som vill ha ett bra och mycket prisvärt medelklasshotell där lugnet råder. Om man prioriterar "nära till allt" och suverän strand är det inget bra val. Webbplats: http://www.palmcoco.com