Martin

Administrator
 • Innehållsantal

  11 083
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av Martin

 1. Satans. Trästolarna har man inte sett på länge ...
 2. Ja, det hade jag missat Jimmieboy. Man tittar som mest inför och under resorna
 3. Helt ärligt, så ser dessa ut som samma stolar och samma dyno som överallt i Thailand. Vet inte vad man har att klaga på ...
 4. Men det har väl varit hyffsat stabilt nu ett tag. Det var den kursen vi hade i somras har jag för mig.
 5. Är det inte bättre att ta det på plats eller reser ni i den absoluta högsäsongen? För de pengarna hade jag inte velat binda mig till något man inte har sett.
 6. Hur nära är det?
 7. Här kan ni fortsätta att lägga in inlägg om vädret där ni i Thailand. Det uppskattas av alla! OBS! Tråden endast för inrapportering av väder!
 8. Skön att kunna längta efter jul, nyår och Thailand på samma gång!
 9. Håller med. Oktober, november och december är inte bra månader på ön. Kan bli extremt mycket regn. Har några vänner på semester där just nu och det verkar som vädret är fortfarande ok.
 10. Det blev Ivermektin som skrevs ut av hudläkarna för att få död på larverna under huden. Om det fungerar eller man behöver en kur till, får man se. Synd att thailändska läkare inte kunde se vad det var, då jag kunde ha fått denna medicin så mycket tidigare och inte kliat mig flera veckor innan man verkligen såg vad det var ....
 11. Sista resan fick vi förmodligen hakmask på Koh Samui eller Krabi (Railay). Förmodligen på Koh Samui. Både jag och tjejen fick det på magen, endast 15% av fallen får det på buken. Tjejen klarade sig lindrigt som det ser ut, själv fick det bli thailändsk läkare, vårdcentral efter resan och nu hudläkare. Det får bli licensierad medicin, ivermektin och sedan får man se ...
 12. Hälsningar från Ao Nang! Lugn och avslappnande dag på TIPA Resort i Ao Nang, Krabi!
 13. 2 dagar kvar! Woohoooo!
 14. Sedan kan man tillägga att svenska kronan är värd lite mindre för tillfället, vilket gör att man också får lite mindre för sina pengarna just nu, när dollarna är så stark. Tycker du har fått otroligt bra svar och allt kommer verkligen bero på vad/var ni äter, samt hur ni spenderar era dagar - bara stranden med bad eller åker runt på olika utflykter. Ni är dock i Hua Hin, så jag anser att utflykterna är något begränsade, men det finns några att välja på ändå. Det finns färre utflykter när det kommer till öar och snorkling (det är fel ställe helt enkelt), men det finns en del andra som vattenfall, utflykter till Bangkok mm., men där får ni verkligen tänka efter hur mycket t.ex. en 9 åring pallar med. Vandra upp till vattenfall är kanske inte så kul för barnen alltid.
 15. Borde inte ta fler dagar än en vanlig överföring mellan en svensk och thailändsk bank. Har erfarenhet för utbetalning av lön till annat EU-land och det tar 1 dag, dvs. lika lång tid som jag skulle överföra medel till någon till det landet.
 16. Även thailändare får böta ibland
 17. Nja, vet fan. Inte ser man något på denna video. 500 baht i böter dock är väl inget ändå .... Videon:
 18. Hmmm .... "Although development is quickly catching up with the tourism boom, Koh Lipe still maintains its authentic charm and natural Beauty." Vet inte om jag kan hålla med om det. Någon som besökt Koh Lipe det senaste året? Mitt sista besök, kanske 5-6 år sedan och redan då tyckte jag att det fanns risk för "för mycket" turister. Som turist själv är det kanske att kasta sten i glashus, men ändå...
 19. Känns som detta borde hända ofta. Själv har jag verkligen dålig koll på Phuket Town.
 20. Visst, det har jag inget emot, men man borde veta bättre att vid sådana tillfällen skulle man säkert kunna få fängelse i Thailand
 21. Behöver inte vara mer komplicerat än så ...
 22. Tråkigt, men herregud. Varför sätter man sig på en moppe i Thailand, speciell tom man är gravid. Man vet ju och ser hur trafiken är där.
 23. Ganska bra, men om man skulle titta hur många hotell dessa var av antalet hotell som totalt finns i Thailand, så vet jag inte om man skulle komma högt upp på den listan.
 24. Ibland glömmer man nästan att Don Muang finns. Gissar att det är mest thailändare som tar dessa, då det är väl nästan bara inrikesflyg som går genom den flygplatsen.