Martin

Administrator
 • Innehållsantal

  11 090
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av Martin

 1. Här kan ni fortsätta att lägga in inlägg om vädret där ni i Thailand. Det uppskattas av alla! OBS! Tråden endast för inrapportering av väder!
 2. Intressant. Vad menar du med egenanställd? Har du företag? I så fall var, i Sverige eller Thailand?
 3. 2010 behövde jag inte ens adress. Bara pass, men har hört att man på många banker har högre krav nu.
 4. Tack. Jo, tittar in dagligen under vardagar, sitter och surfar på jobbet På helgerna kan det gå 24 timmar eller mer, då man sover, slappar eller gör något där man inte är nära dator/mobil.
 5. Det är lite olika vad man kan förslå och jag skulle säga att det beror på vad ni är ute efter samt när ni reser? Vissa ställen är döda under lågsäsong, vissa för packade under högsäsong. Kao lak? - 2,5 timme med buss/bil Krabi? - 3,5 med bil eller lika lång tid med taxi/båt beroende när ni landar. Phuket? - 20-60 minuter beror på strand Annat? - Phi Phi, Koh Lanta är ju alternativ.
 6. Fantastisk bild!
 7. På Samui rekommenderar jag Bo Phut om man vill ha det lite lugnare. Silver Beach om man vill ha det extremt lugnt och liten strand. Annars i övrigt Lamai, som jag tycker om. Avråder från Chaweng. Är man ok med att det är lite halvdött och mindre matställen, så kan Maenam vara ok.
 8. Ja, om det skulle finnas någon som anmäler det, vilket tar 5 sekunder, så tas det bort. När man ligger sjuk i sängen, så är det inte så att man går in på forumet hela tiden .... Problemet är att folk gärna vill ha det spamfritt, men ingen tar de 5 sekunder att anmäla spammet ... gjorde du?
 9. Satans. Trästolarna har man inte sett på länge ...
 10. Ja, det hade jag missat Jimmieboy. Man tittar som mest inför och under resorna
 11. Helt ärligt, så ser dessa ut som samma stolar och samma dyno som överallt i Thailand. Vet inte vad man har att klaga på ...
 12. Men det har väl varit hyffsat stabilt nu ett tag. Det var den kursen vi hade i somras har jag för mig.
 13. Är det inte bättre att ta det på plats eller reser ni i den absoluta högsäsongen? För de pengarna hade jag inte velat binda mig till något man inte har sett.
 14. Hur nära är det?
 15. Skön att kunna längta efter jul, nyår och Thailand på samma gång!
 16. Håller med. Oktober, november och december är inte bra månader på ön. Kan bli extremt mycket regn. Har några vänner på semester där just nu och det verkar som vädret är fortfarande ok.
 17. Det blev Ivermektin som skrevs ut av hudläkarna för att få död på larverna under huden. Om det fungerar eller man behöver en kur till, får man se. Synd att thailändska läkare inte kunde se vad det var, då jag kunde ha fått denna medicin så mycket tidigare och inte kliat mig flera veckor innan man verkligen såg vad det var ....
 18. Sista resan fick vi förmodligen hakmask på Koh Samui eller Krabi (Railay). Förmodligen på Koh Samui. Både jag och tjejen fick det på magen, endast 15% av fallen får det på buken. Tjejen klarade sig lindrigt som det ser ut, själv fick det bli thailändsk läkare, vårdcentral efter resan och nu hudläkare. Det får bli licensierad medicin, ivermektin och sedan får man se ...
 19. Hälsningar från Ao Nang! Lugn och avslappnande dag på TIPA Resort i Ao Nang, Krabi!
 20. 2 dagar kvar! Woohoooo!
 21. Sedan kan man tillägga att svenska kronan är värd lite mindre för tillfället, vilket gör att man också får lite mindre för sina pengarna just nu, när dollarna är så stark. Tycker du har fått otroligt bra svar och allt kommer verkligen bero på vad/var ni äter, samt hur ni spenderar era dagar - bara stranden med bad eller åker runt på olika utflykter. Ni är dock i Hua Hin, så jag anser att utflykterna är något begränsade, men det finns några att välja på ändå. Det finns färre utflykter när det kommer till öar och snorkling (det är fel ställe helt enkelt), men det finns en del andra som vattenfall, utflykter till Bangkok mm., men där får ni verkligen tänka efter hur mycket t.ex. en 9 åring pallar med. Vandra upp till vattenfall är kanske inte så kul för barnen alltid.
 22. Borde inte ta fler dagar än en vanlig överföring mellan en svensk och thailändsk bank. Har erfarenhet för utbetalning av lön till annat EU-land och det tar 1 dag, dvs. lika lång tid som jag skulle överföra medel till någon till det landet.
 23. Även thailändare får böta ibland
 24. Nja, vet fan. Inte ser man något på denna video. 500 baht i böter dock är väl inget ändå .... Videon: