Martin

Administrator
 • Innehållsantal

  11 097
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av Martin

 1. Känns som det kvittar. De flesta bor antingen i Ao Nang (ca. 40 min ifrån och 500-600 Baht för teaxiresa, 150 baht för "flygbuss") eller I Krabi Town (hälften i tid och pengar). Kan inte direkt rekommendera boende i Krabi Town, då det var länge sedan jag bodde där. I Ao Nang bodde vi senast på Tipa Resort och det är kanske inte det billigaste, men just nu kan det vara ok ...
 2. Stora företag som gör misstag ibland eller får in dåliga produkter, brukar inte reagera som ovan. Mindre företag kan göra det, då det är tyvärr deras levebröd består oftast av mindre antal kunder - förlorar man dessa så är det kört. Men jag tycker absolut att kunder skall kunna uttala sig, om det inte är extremt tydligt att det bara handlar om att svartmåla ett företag och inget annat.
 3. IT-jobben är de mest flexibla. Försöker själv att återgå till det, från att ha lager mm.., för då måste man vara på plats i Sverige.
 4. Lite Tacos innan Påsken då?
 5. Räkna med 500-600 Baht med egen taxi. Det är hemskt nära, men ändå ligger det på den nivån denna säsong.
 6. Wooo, Tacos igen som halva Sverige?
 7. Här kan ni fortsätta att lägga in inlägg om vädret där ni i Thailand. Det uppskattas av alla! OBS! Tråden endast för inrapportering av väder!
 8. Tyckte att de var likvärda många andra, Lufthansa, SAS eller Thai. Bra service, lite det man förväntas sig, varken mer eller mindre.
 9. Intressant. Vad menar du med egenanställd? Har du företag? I så fall var, i Sverige eller Thailand?
 10. 2010 behövde jag inte ens adress. Bara pass, men har hört att man på många banker har högre krav nu.
 11. Tack. Jo, tittar in dagligen under vardagar, sitter och surfar på jobbet På helgerna kan det gå 24 timmar eller mer, då man sover, slappar eller gör något där man inte är nära dator/mobil.
 12. Det är lite olika vad man kan förslå och jag skulle säga att det beror på vad ni är ute efter samt när ni reser? Vissa ställen är döda under lågsäsong, vissa för packade under högsäsong. Kao lak? - 2,5 timme med buss/bil Krabi? - 3,5 med bil eller lika lång tid med taxi/båt beroende när ni landar. Phuket? - 20-60 minuter beror på strand Annat? - Phi Phi, Koh Lanta är ju alternativ.
 13. Fantastisk bild!
 14. På Samui rekommenderar jag Bo Phut om man vill ha det lite lugnare. Silver Beach om man vill ha det extremt lugnt och liten strand. Annars i övrigt Lamai, som jag tycker om. Avråder från Chaweng. Är man ok med att det är lite halvdött och mindre matställen, så kan Maenam vara ok.
 15. Ja, om det skulle finnas någon som anmäler det, vilket tar 5 sekunder, så tas det bort. När man ligger sjuk i sängen, så är det inte så att man går in på forumet hela tiden .... Problemet är att folk gärna vill ha det spamfritt, men ingen tar de 5 sekunder att anmäla spammet ... gjorde du?
 16. Satans. Trästolarna har man inte sett på länge ...
 17. Ja, det hade jag missat Jimmieboy. Man tittar som mest inför och under resorna
 18. Helt ärligt, så ser dessa ut som samma stolar och samma dyno som överallt i Thailand. Vet inte vad man har att klaga på ...
 19. Men det har väl varit hyffsat stabilt nu ett tag. Det var den kursen vi hade i somras har jag för mig.
 20. Är det inte bättre att ta det på plats eller reser ni i den absoluta högsäsongen? För de pengarna hade jag inte velat binda mig till något man inte har sett.
 21. Hur nära är det?
 22. Skön att kunna längta efter jul, nyår och Thailand på samma gång!
 23. Håller med. Oktober, november och december är inte bra månader på ön. Kan bli extremt mycket regn. Har några vänner på semester där just nu och det verkar som vädret är fortfarande ok.
 24. Det blev Ivermektin som skrevs ut av hudläkarna för att få död på larverna under huden. Om det fungerar eller man behöver en kur till, får man se. Synd att thailändska läkare inte kunde se vad det var, då jag kunde ha fått denna medicin så mycket tidigare och inte kliat mig flera veckor innan man verkligen såg vad det var ....