Martin

Administrator
 • Innehållsantal

  11 091
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Martin

 • Placering
  Avancerad medlem
 • Födelsedag 1976-09-18

Kontakt

 • Hemsida
  http://www.thailandhotell.se

Profilinformation

 • Kön
  man
 • Plats
  Lomma

Senaste besökare till profilen

1 348 profilvisningar
 1. Tyckte att de var likvärda många andra, Lufthansa, SAS eller Thai. Bra service, lite det man förväntas sig, varken mer eller mindre.
 2. Intressant. Vad menar du med egenanställd? Har du företag? I så fall var, i Sverige eller Thailand?
 3. 2010 behövde jag inte ens adress. Bara pass, men har hört att man på många banker har högre krav nu.
 4. Tack. Jo, tittar in dagligen under vardagar, sitter och surfar på jobbet På helgerna kan det gå 24 timmar eller mer, då man sover, slappar eller gör något där man inte är nära dator/mobil.
 5. Det är lite olika vad man kan förslå och jag skulle säga att det beror på vad ni är ute efter samt när ni reser? Vissa ställen är döda under lågsäsong, vissa för packade under högsäsong. Kao lak? - 2,5 timme med buss/bil Krabi? - 3,5 med bil eller lika lång tid med taxi/båt beroende när ni landar. Phuket? - 20-60 minuter beror på strand Annat? - Phi Phi, Koh Lanta är ju alternativ.
 6. Fantastisk bild!
 7. På Samui rekommenderar jag Bo Phut om man vill ha det lite lugnare. Silver Beach om man vill ha det extremt lugnt och liten strand. Annars i övrigt Lamai, som jag tycker om. Avråder från Chaweng. Är man ok med att det är lite halvdött och mindre matställen, så kan Maenam vara ok.
 8. Ja, om det skulle finnas någon som anmäler det, vilket tar 5 sekunder, så tas det bort. När man ligger sjuk i sängen, så är det inte så att man går in på forumet hela tiden .... Problemet är att folk gärna vill ha det spamfritt, men ingen tar de 5 sekunder att anmäla spammet ... gjorde du?
 9. Satans. Trästolarna har man inte sett på länge ...
 10. Ja, det hade jag missat Jimmieboy. Man tittar som mest inför och under resorna
 11. Helt ärligt, så ser dessa ut som samma stolar och samma dyno som överallt i Thailand. Vet inte vad man har att klaga på ...
 12. Men det har väl varit hyffsat stabilt nu ett tag. Det var den kursen vi hade i somras har jag för mig.
 13. Är det inte bättre att ta det på plats eller reser ni i den absoluta högsäsongen? För de pengarna hade jag inte velat binda mig till något man inte har sett.
 14. Hur nära är det?
 15. Skön att kunna längta efter jul, nyår och Thailand på samma gång!