Martin

Administrator
 • Innehållsantal

  11 070
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Martin

 • Placering
  Avancerad medlem
 • Födelsedag 1976-09-18

Kontakt

 • Hemsida
  http://www.thailandhotell.se

Profilinformation

 • Kön
  man
 • Plats
  Lomma

Senaste besökare till profilen

684 profilvisningar
 1. Sedan kan man tillägga att svenska kronan är värd lite mindre för tillfället, vilket gör att man också får lite mindre för sina pengarna just nu, när dollarna är så stark. Tycker du har fått otroligt bra svar och allt kommer verkligen bero på vad/var ni äter, samt hur ni spenderar era dagar - bara stranden med bad eller åker runt på olika utflykter. Ni är dock i Hua Hin, så jag anser att utflykterna är något begränsade, men det finns några att välja på ändå. Det finns färre utflykter när det kommer till öar och snorkling (det är fel ställe helt enkelt), men det finns en del andra som vattenfall, utflykter till Bangkok mm., men där får ni verkligen tänka efter hur mycket t.ex. en 9 åring pallar med. Vandra upp till vattenfall är kanske inte så kul för barnen alltid.
 2. Borde inte ta fler dagar än en vanlig överföring mellan en svensk och thailändsk bank. Har erfarenhet för utbetalning av lön till annat EU-land och det tar 1 dag, dvs. lika lång tid som jag skulle överföra medel till någon till det landet.
 3. Även thailändare får böta ibland
 4. Nja, vet fan. Inte ser man något på denna video. 500 baht i böter dock är väl inget ändå .... Videon:
 5. Hmmm .... "Although development is quickly catching up with the tourism boom, Koh Lipe still maintains its authentic charm and natural Beauty." Vet inte om jag kan hålla med om det. Någon som besökt Koh Lipe det senaste året? Mitt sista besök, kanske 5-6 år sedan och redan då tyckte jag att det fanns risk för "för mycket" turister. Som turist själv är det kanske att kasta sten i glashus, men ändå...
 6. Känns som detta borde hända ofta. Själv har jag verkligen dålig koll på Phuket Town.
 7. Visst, det har jag inget emot, men man borde veta bättre att vid sådana tillfällen skulle man säkert kunna få fängelse i Thailand
 8. Behöver inte vara mer komplicerat än så ...
 9. Tråkigt, men herregud. Varför sätter man sig på en moppe i Thailand, speciell tom man är gravid. Man vet ju och ser hur trafiken är där.
 10. Ganska bra, men om man skulle titta hur många hotell dessa var av antalet hotell som totalt finns i Thailand, så vet jag inte om man skulle komma högt upp på den listan.
 11. Ibland glömmer man nästan att Don Muang finns. Gissar att det är mest thailändare som tar dessa, då det är väl nästan bara inrikesflyg som går genom den flygplatsen.
 12. Helt otroligt att folk vågar göra det.
 13. Skönt att ha svenskt pass.
 14. Gisses ... vilken stor sak av att man byter utseende Forum har minskat i trafik på grund av att förra generation använde Facebook-grupper. Vi tittar på tiden 3-6 år sedan. Dock är den generationen lite äldre nu och även FB-grupper lider av avhopp hela vägen, just för att den senaste generationen idag inte bryr sig ett dugg. En nytt sätt att kommunicera kommer kanske komma fram eller så kommer helt enkelt diskussioner på nätet dö sakta ut, förutom små korta meddelanden och man kommer leta information från informationssidor och inte från andra privatpersoner. Vem, vet .... dock så är det kanske så att det är inte forumet om Thailand som dör ut på grund av sitt utseendebyte, utan helt enkelt att Thailand är på väg ner när det kommer de svenska turisterna, tyvärr så pekar mycket på det. En stor del aktiva Thailandresenärer som idag är fortfarande aktiva på olika forum mm., är inte den typen som är turister som åker dit för 3-4 veckor per år för att njuta av landet (naturen), maten och solen, utan är de som har ett annat syfte med sina resor. Dessa hänger inte med på detta forum. Jag kan dock säga en sak; jag byter hellre utseende och låter forumet gå i graven än att jag driver ett forum där 95% av min tid på forumet består av att radera spam, radera spamanvändare, radera rasistiska uttalanden och hela tiden försöka få mjukvara att fungera fast den var utdaterad 3-4 år sedan.
 15. Tack vicky, Koh Tao är inte min favorit direkt - var där en sensommar, augusti, på väg från Malaysia och det var tråkigt. Vattnet var ganska grumligt, snorklingen ingen hit, mycket ställen stängda mm. ....