alexeliasson

Returbiljett längre bort än visa-datum?

3 inlägg i detta ämne

Hej!

 

Den 1:a december 2017 åker jag till Bangkok och jag har en returbiljett den första mars 2018. Låt oss anta att min resa är 90 dagar lång. 

Jag trodde att Visum var utformade till 90-dagar men jag ser nu att single entry och multple entry var 60 dagar. 

1) Om jag skaffar ett single entry visum som är 60 dagar långt - men min returbiljett (som kanske efterfrågas) är 30 dagar därpå, portas jag då vid immigration? 

Jag hade nämligen tänkt att förlänga på immigration office i Bangkok. Om jag förstår det korrekt så kan jag förlänga mitt 60-dagars visum med 30-dagar extra - vet ni om jag är rätt ute här? 

 

2) Om jag skaffar ett single entry visum som är 60 dagar och redan nu köper en tur & returbiljett till ett grannland vid dag ~55 - tror ni den gesten förstås och tillåts vid immigration, eller kommer de inte anse att det är fullgott? Jag får ju som bekant 30 dagar till om jag kommer tillbaka till Thailand via flyg. 

3) Övrig fråga. Är det ett krav att man kan uppvisa en returbiljett inom visumtiden? 

4) Följdfråga. Är det ett krav när jag ansöker om visum att jag ska kunna framställa en returbiljett INOM visumdagarna (60) eller kan man här köpa mitt resonemang att jag enligt (1) gör ett tillägg på 30 dagar i Bangkok utöver ansökta 60 dagar. 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Du har ju redan fått svar av mig men för alla andra som kanske undrar så räcker det med en utresebiljett inom 90 dagar om man har ett turistvisum :)

Redigerad av Jimmieboy

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!


Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.


Logga in nu