TomasS

Vad gäller för regler med turist visum

9 inlägg i detta ämne

Är det någon som vet hur det fungerar med turist visum.

Kan man var i Thailand 20 dagar och sedan byta land en vecka för att återigen få ett 30 dagars turist visum när man återkommer till Thailand? :cr

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Ja, om du kommer tillbaka till Thailand via någon av de internationella flygplatserna. Kommer du landvägen är det 15 dagar.

Hasse

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Å andra sidan kan du gå till valfri immigration och "kanske" få en förlängning med ytterligare 30 dagar mot en kostnad av 1900 baht + TM 7 blankett, passkopia, foton och giltig biljett ut ur landet.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Å andra sidan kan du gå till valfri immigration och "kanske" få en förlängning med ytterligare 30 dagar mot en kostnad av 1900 baht + TM 7 blankett, passkopia, foton och giltig biljett ut ur landet.

Stämmer verkligen det? Är inte ett "turistvisum" förverkat om man lämnar landet, även om det är förlängt?

Hasse

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Å andra sidan kan du gå till valfri immigration och "kanske" få en förlängning med ytterligare 30 dagar mot en kostnad av 1900 baht + TM 7 blankett, passkopia, foton och giltig biljett ut ur landet.

Stämmer verkligen det? Är inte ett "turistvisum" förverkat om man lämnar landet, även om det är förlängt?

Hasse

Man kan ju, åtminstone än så länge, förlänga sitt uppehållstillstånd med 30 dagar. Antar att Evert menar att man kan göra så istället för att resa till ett annat land?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Både ock. Du kan försöka förlänga ditt uppehållstillstånd med 30 dagar, oberoende om du kommer landvägen och bara fått 15 eller flygvägen och fått 30.

Dock är det INTE med 100% säkerhet att förlängningen godkänns, kanske värt att veta.

Bekanta till oss kom in via Koh Lipe gjorde en förlängning på 30 dagar på Phuket.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Både ock. Du kan försöka förlänga ditt uppehållstillstånd med 30 dagar, oberoende om du kommer landvägen och bara fått 15 eller flygvägen och fått 30.

Dock är det INTE med 100% säkerhet att förlängningen godkänns, kanske värt att veta.

Bekanta till oss kom in via Koh Lipe gjorde en förlängning på 30 dagar på Phuket.

Nej, ingenting är ju 100% säkert i det här sammanhanget. Det är ju upp till varje enskild tjänsteman på immigrationen att göra en bedömning. Även om man har ett "riktigt" visum

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Gjorde en 30 dagars förlängning idag på Patong immigration.

Kom in i Thailand på en vanlig 30 dagars visa exemption.

Nemas Problemas.................

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!


Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.


Logga in nu